Μαύροι κύκλοι; Το \"μαγικό\" παγάκι που τους εξαφανίζει. (Βίντεο)

Μαύροι κύκλοι; Το \
Μέσα από το Youweekly.gr έχουμε αναφερθεί πολλές φορές σε διάφορους τρόπους αντιμετώπισης των μαύρων κύκλων κάτω από τα μάτια. Οι μαύροι κύκλοι και τα κουρασμένα μάτια είναι από τα πράγματα που χαλάνε την γενικότερη εικόνα της εμφάνισής μας.

Χάνουμε την φρεσκάδα μας και μάλιστα πολλές φορές επηρεάζεται και η ψυχολογία μας. Τον χειμώνα αυτό μπορεί να διορθωθεί και να καλυφθούν οι ατέλειες με κονσίλερ ή κάποιο make-up. Το καλοκαίρι όμως τα πράγματα δυσκολεύουν καθώς θέλεις να πας στην παραλία φυσική και φρέσκια χωρίς μαύρα στίγματα ή πρηξίματα και μαύρους κύκλους. Μην αγχώνεσαι! Υπάρχει τρόπος...Διαβάστε παρακάτω:

Οι ευεργετικές ιδιότητες της πατάτας στην επιδερμίδα είναι γνωστές από τα παλιά χρόνια που την χρησιμοποιήσουν οι γυναίκες για αναζωογόνηση επιδερμίδας. Ο λόγος που βοηθά η πατάτα σε αυτές τις περιπτώσεις είναι γιατί περιέχει ένα συστατικό, την κατεχολάση η οποία μάλιστα βρίσκεται μέσα σε πολλά καλλυντικά.



Την ξεκούραστη όμως όψη θα σας την δώσει και ο χυμός λεμονιού και ο χυμός ροδιού, καθώς έχουν την ιδιότητα να απομακρύνουν τα μαύρα σημάδια του προσώπου. Το λεμόνι λευκαίνει την επιδερμίδα και το ρόδι χτυπά την ακμή ενώ διαθέτει και επουλωτικές και αντιγηραντικές ιδιότητες

Τέλος μια από τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για ξεκούραστα μάτια είναι ο πάγος. Φανταστείτε λοιπόν όλα αυτά που αναφέραμε να γίνουν παγάκι. Το αποτέλεσμα; Ακρως εντυπωσιακό.

Στο βίντεο που ακολουθεί δείτε πως να φτιάξετε το μαγικό παγάκι.



Διαβάστε ακόμα στο Youweekly.gr:

Η επιδερμίδα αγαπά το… χαβιάρι!

Μικρά μυστικά & tips για ένα τέλειο καλοκαίρι με μικρές αποδράσεις σε κοντινούς προορισμούς!

Το Trick για να φαίνονται μεγάλα και juicy τα χείλη σου (Βίντεο)