Το trick για να μαυρίσεις εύκολα χωρίς σολάριουμ

Το trick για να μαυρίσεις εύκολα χωρίς σολάριουμ
Αν είσαι από εκείνες που δεν θέλουν να πάνε για σολάριουμ, αλλά ακόμα και στην παραλία δεν βλέπεις θεαματικά αποτελέσματα στο μαύρισμα σου, ήρθε η ώρα να μάθεις κάτι...

Τα μυστικά του τέλειου μαυρίσματος. Διαβάστε παρακάτω:

βασικός κανόνας είναι η απολέπιση.



Νεκρά Κύτταρα: Το μυστικό λοιπόν είναι η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και για να το επιτύχετε αυτό θα πρέπει πριν βγείτε στην παραλία, να απολεπίσετε καλά το σώμα σας, διαδικασία που μπορείτε να την ακολουθείτε 1-2 φορές την εβδομάδα. Ακόμα, μπορείτε να βρείτε στην αγορά μεγάλη ποικιλία από scrub σώματος, με διαφορετικές συστάσεις και αρώματα το καθένα. Παρόλα αυτά όμως, εμείς θα σας προτείνουμε μια σπιτική συνταγή για scrub σώματος, η οποία λειτουργεί εξίσου καλά.

Homemade Scrub Σώματος: Θα χρειαστείτε, 1½ κουταλιά μαύρη ζάχαρη, 3 κουταλιές φυτικό βούτυρο, 3 σταγόνες αιθέριο έλαιο ή απλό λάδι κουζίνας, τα ανακατεύετε όλα μαζί σε ένα μπολ και έπειτα το απλώνετε στο σώμα σας κάνοντας ελαφριές κυκλικές και κινήσεις.

Φάε καρότα πριν βγεις στην παραλία

Υπάρχουν τροφές που βοηθούν στο μαύρισμα, δηλαδή τροφές που αυξάνουν την έκκριση της μελανίνης στον οργανισμό, αυτής της πολύτιμης ουσίας που ευθύνεται για το σκούρο δέρμα και την προφύλαξη του δέρματος από τον ήλιο. Η μελανίνη ενισχύεται κυρίως με τη βιταμίνη Α και την β- καροτίνη που προέρχεται από τροφές όπως τα ροδάκινα, τα βερίκοκα, τα καρότα, το καρπούζι και το πεπόνι, το μάνγκο, οι γλυκοπατάτες, η κολοκύθα, το σπανάκι, τα αυγά, το ψάρι, το ελαιόλαδο και το μπρόκολο.

Διαβάστε ακόμα στο Youweekly.gr:

Half Moon Nails:Κορίτσια κάντε μόνες σας στο σπίτι αυτό το νέο trend στο μανικιούρ. (Βίντεο)

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή μας δείχνει το beauty trick για σχιστά μάτια

Το ομορφότερο σαμπανιζέ μακιγιάζ που σου προτείνουμε αν πας σε γάμο. (Βίντεο)