Αυτά τα καλλυντικά πρέπει να υπάρχουν μέσα στο νεσεσέρ σας

Αυτά τα καλλυντικά πρέπει να υπάρχουν μέσα στο νεσεσέρ σας


H ομορφιά πηγάζει κυρίως από μέσα μας. Αυτό όμως, δε σημαίνει ότι το νεσεσέρ μας δεν πρέπει να περιέχει τα κατάλληλα καλλυντικά που θα μας βοηθήσουν να είμαστε υπέροχες.




Επειδή η ομορφιά δε θέλει κόπο, αλλά τρόπο, σου λέμε τελικά ποιά είναι τα απαραίτητα καλλυντικά για να έχεις μια σωστή ρουτίνα ομορφιάς.




1. Αφρός Καθαρισμού: Είναι το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις το πρωί και το τελευταίο το βράδυ πριν τον ύπνο σου. Θεμελιώδης αρχή για όμορφη επιδερμίδα.

2. Eνυδατική κρέμα: Επίλεξε αυτή που χρειάζεσαι ανάλογα με τις ανάγκες σου και φόρεσέ τη δυο φορές την ημέρα μετά τον καθαρισμό του προσώπο σου.

3. Κρέμα ματιών: Η περιοχή γύρω από τα μάτια είναι και η πιο ευαίσθητη σε ολόκληρο το πρόσωπό σου. Φρόντισέ την εντατικά και θυμήσου πως η κρέμα ματιών μπαίνει και στα χείλη.

4. CC cream: Αν το πρόσωπό σου δεν έχει πολλά ψεγάδια ώστε να χρειάζεσαι make up, τότε χρησιμοποίησε μια cc cream με αντιηλιακό δείκτη.

5. Μολύβι ματιών: Επιλέξτε το χρώμα που σας κολακεύει και μη σταθείτε στο απλό μαύρο, αλλά παίξτε αν μπορείτε με το πράσινο και με το μπλε.

6. Μascara: Ο μεγαλύτερος σύμμαχος των βλεφαρίδων σου. Απαραίτητη.

7. Poύζ: Δε χρειάζεται να κοκκινίζεις για να έχεις ροδαλά μάγουλα. Χρησιμοποίησε απλά το ρουζ σου.

8. Κραγιόν: Έχε ένα απαλό ροζ για κάθε περίσταση και ένα έντονο κόκκινο για ιδιαίτερες περιπτώσεις.

9. Lip Balm: Η ενυδάτωση είναι κάτι το οποίο δεν πρέπει να αμελείς.

10. Άρωμα: Μια γυναίκα χωρίς άρωμα δεν έχει μέλλον είχε πει η Coco Chanel.