Τετάρτη, 22 Μαΐου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Κι όμως υπάρχει λύση: Το τέλειο κόλπο για να μην σκιστεί ποτέ ξανά το καλσόν σου!

thehomeissue_kalson_1_1024x584
Είναι ένα από τα πολύ αγαπημένα αξεσουάρ των γυναικών, αλλά η παραμικρή, άτσαλη κίνηση, μπορεί να φέρει την... καταστροφή του! Το καλσόν σας σκίστηκε; Η απογοήτευση ξέρετε καλά ότι δεν δίνει λύση. Άργησες στη δουλειά; Αυτό είναι το πιο γρήγορο και εύκολο χτένισμα για να βγεις ασπροπρόσωπη και στο δείχνει η Σταματίνα Τσιμτσιλή!

Με αυτό το κόλπο, δεν θα αντιμετωπίσετε ξανά την ίδια κατάσταση! Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι λίγο κρύο νερό, μια πλαστική σακούλα και η κατάψυξή σας. Διάβασε παρακάτω...

Θες να απαλλαγείς από τους μαύρος κύκλους; Αυτό είναι το τρόφιμο που έχεις στην κουζίνα σου και θα σε σώσει!

Συγκεκριμένα, το πρώτο πράγμα που έχετε να κάνετε μετά την αγορά του νέου σας καλσόν είναι να το βρέξετε με κρύο νερό. Το επόμενο βήμα είναι να το βάλετε σε μια πλαστική σακούλα. Έπειτα, τοποθετείτε την σακούλα στην κατάψυξή σας μέχρι το καλσόν να παγώσει. Μετά το ξεπάγωμά του, οι ίνες θα φαίνονται πιο ανθεκτικές, έχοντας μειωμένες πιθανότητες να υποστούν “τράβηγμα”.6+1 Λάθη που κάνεις στο μακιγιάζ σου και σε μεγαλώνουν! Τα κάνεις χωρίς να το καταλάβεις!

Η διαδικασία που δημιουργείται στο ναίλον ανακόπτει την κίνηση των μορίων και ενδυναμώνει τις ίνες του. Όταν επανέλθουν σε φυσιολογική θερμοκρασία, χαλαρώνουν και ελευθερώνουν την πίεση που ασκείται μεταξύ τους.

Η μέθοδος του παγώματος του καλσόν να είστε σίγουρες ότι θα σας βγάλει από την δύσκολη θέση. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι... λίγη υπομονή αμέσως μετά την αγορά του νέου σας καλσόν μέχρι να το φορέσετε.

πηγή: www.athensmagazine.gr

Πώς θα μυρίζεις τέλεια όλη μέρα χωρίς να βάλεις άρωμα! Υπάρχει ένας τέλειος τρόπος…

TAGS
Share