Ληγμένα καλλυντικά; Μην τα πετάξετε αμέσως! Δείτε γιατί...

Ληγμένα καλλυντικά; Μην τα πετάξετε αμέσως! Δείτε γιατί...
Σκεφτείτε πιο πρακτικά πριν πετάξετε τα καλλυντικά σας στα σκουπίδια.

Όλες οι γυναίκες ξοδεύουν μια μικρή περιουσία στα καλλυντικά και πολλές φορές δεν προλαβαίνουν να τα χρησιμοποιήσουν και έτσι λήγουν ή αρχίζουν να μυρίζουν περίεργα. Πριν πετάξετε τα καλλυντικά σας, δείτε πως μπορείτε να τα χρησιμοποιήσετε με διαφορετικό τρόπο: Διαβάστε παρακάτω...

Κρέμες προσώπου ή ματιών. Οι κρέμες αυτές έχουν ενεργά συστατικά που ενισχύουν τις λειτουργίες του δέρματος και το ενυδατώνουν σε βάθος. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε σε διάφορες περιοχές του σώματος που δεν είναι τόσο ευαίσθητες όσο το πρόσωπο και τα μάτια. Απλώστε την κρέμα σε αγκώνες, γόνατα και πέλματα.

Δείτε ακόμη: Η συνήθεια που σε κάνει να φαίνεσαι 8 χρόνια μεγαλύτερη!

Τονωτική λοσιόν προσώπου. Απλώστε τη στα πόδια μετά το ξύρισμα για να καταπραΰνετε το δέρμα.

Καθαριστικό προσώπου σε μορφή gel. Χρησιμοποιήστε το για υγρό σαπούνι χεριών.

Make up υγρό ή compact. Χρησιμοποιήστε το τοπικά για να καλύψετε ανεπιθύμητα σημάδια στο σώμα.

Δείτε ακόμη: H αισθητικός των Ελληνίδων celebrities αποκαλύπτει τα μυστικά της ομορφιάς τους! Ποια λάθη να αποφύγεις και ποια tips να ακολουθήσεις

Πούδρα προσώπου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το σώμα, απλώστε την στους ώμους και το ντεκολτέ για λάμψη και ομοιόμορφο χρώμα.

Μάσκαρα. Αν σας τελείωσε ή αν ξεράθηκε κρατήστε το πινέλο, πλύνετε το πολύ καλά και χρησιμοποιήστε το σαν βουρτσάκι για τα φρύδια ή για να ξεχωρίζετε – χτενίζετε τις ήδη βαμμένες βλεφαρίδες. Επίσης, το βουρτσάκι σε μια μάσκαρα είναι αυτό που κάνει τη διαφορά, κρατήστε το αγαπημένο σας και χρησιμοποιήστε το σε άλλη μάσκαρα. Σημαντικό είναι να το πλένετε πολύ καλά μετά από κάθε χρήση.

Δείτε ακόμη: Κορίτσια δώστε βάση: Τι δείχνει το κραγιόν για τον χαρακτήρα σας!