Σου έσπασε το κραγιόν; Μην αγχώνεσαι! Σου έχουμε τα πιο εύκολα tips για να το σώσεις!

Σου έσπασε το κραγιόν; Μην αγχώνεσαι! Σου έχουμε τα πιο εύκολα tips για να το σώσεις!

Αυτό το κραγιόν σου πήγαινε, το λάτρευες, όμως ένα μικρό ατύχημα έγινε η αιτία να σπάσει. Και επειδή έδωσες και μια περιουσία -που δεν μπορείς να διαθέσεις ξανά- εύχεσαι να μπορούσες να το φτιάξεις.

Η ευχή σου γίνεται πραγματικότητα! Με αυτά τα πολύ έξυπνα και γρήγορα tips θα διορθώσεις το κακό και θα σώσεις το αγαπημένο σου κραγιόν. Διαβάστε παρακάτω...

Αν το κραγιόν έσπασε στην μέση και θες να χαθεί όσο το δυνατόν λιγότερη ποσότητα χρησιμοποίησε έναν αναπτήρα για να θερμάνεις ελάχιστα το τμήμα που βρίσκεται ακόμα μέσα στο στικ και στην συνέχεια να κολλήσεις τα δύο τμήματα. Θα χρειαστείς ακόμα ένα χαρτομάντιλο για να διορθώσεις το σχήμα του. Τέλος βάλ'το στην κατάψυξη για μερικά λεπτά και είναι έτοιμο.

Δείτε ακόμη: Γίνε νεότερη σε λίγα λεπτά! Διώξε όλες τις ρυτίδες από τον λαιμό σου με τρία υλικά που έχεις στο συρτάρι σου!

Αν πάλι το κραγιόν σου έσπασε από την βάση (δείχνει πολύ θλιβερό αλλά σώζεται), καθάρισε τα υπολείμματα της βάσης με λίγο χαρτί ή ένα καθαρό τσιμπιδάκι μαλλιών. Σπρώξε απαλά το γερό κομμάτι πίσω στην θέση του και δεν χρειάζεται τίποτα άλλο. Φρόντισε όταν το εφαρμόζεις οι κινήσεις σου να είναι προσεκτικές.

Τέλος, αν η καταστροφή είναι ακόμα μεγαλύτερη και δεν πρόκειται για σπάσιμο μόνο, η μόνη σου επιλογή είναι να αφαιρέσεις το υλικό που έχει μείνει ακέραιο στο στικ και να το αποθηκεύσεις σε ένα μικρό δοχείο ή παλέτα. Αν έχεις λίγο χρόνο η διαδικασία είναι η εξής:

Δείτε ακόμη: «Πόδι της χήνας» Τι είναι και πως να το «σβήσεις» από τα μάτια σου…

Τοποθέτησε το κραγιόν που έχει απομείνει σε ένα κουτάλι και άναψε ένα κερί. Ζέστανε την κάτω πλευρά του κουταλιού και όταν το κραγιόν λιώσει εντελώς ρίξ'το σε ένα μικρό δοχείο ή παλέτα και άφησε το να κρυώσει ξανά. Όταν στερεοποιηθεί θα μπορείς να το φοράς χρησιμοποιώντας πινελάκι.

Εxtra Tip: Με αυτόν τον τρόπο μπορείς να φτιάξεις την δική σου απόχρωση αναμειγνύοντας δύο ή περισσότερα κραγιόν.

Δείτε ακόμη: Το επόμενο μεγάλο trend στα μαλλιά δεν είναι αυτό που θα περιμέναμε!

Πηγή: bovary.gr