6 συνήθειες shopping που πρέπει να σταματήσεις μέχρι τα 30! Σου κοστίζουν πολύ πιο ακριβά όσα νόμιζες!

6 συνήθειες shopping που πρέπει να σταματήσεις μέχρι τα 30! Σου κοστίζουν πολύ πιο ακριβά όσα νόμιζες!

Για να έχεις, πράγματι, τη ντουλάπα που ονειρεύεσαι...

Δεν υπάρχει τίποτα πιο συναρπαστικό για μία fashionista από το να προσθέτει νέα, stylish κομμάτια στην γκαρνταρόμπα της. Διαβάστε παρακάτω...

Ωστόσο, υπάρχει περίπτωση αυτή η shopping μανία να οδηγήσει σε κακές συνήθειες που θα επηρεάσουν αρνητικά τόσο εσένα όσο και το πορτοφόλι σου.


Για να αποφύγεις τις παρορμητικές αγορές, αλλά και για να αποκτάς κομμάτια που θα "αναβαθμίζουν" πραγματικά τη ντουλάπα, αλλά και το στυλ σου, μάθε τις 6 συνήθειες που πρέπει να σταματήσεις αμέσως - κι αν είσαι 30+ δεν δικαιολογείσαι (πολύ αυστηρές;).

δείτε επίσης: Η νέα πλαστική προσώπου που ζητούν οι γυναίκες! Την τάση ξεκίνησε η Κρις Τζένερ και... ξεπουλάει σαν τρελή!


Δεν επεξεργάζεσαι τα trendy κομμάτια
Σίγουρα τα of-the-moment κομμάτια είναι σημαντικά για μία stylish ντουλάπα, αλλά μιας και οι πιθανότητες λένε πως το πολύ σε δύο σεζόν θα είναι out of fashion, καλό θα ήταν να προτιμήσεις τη high-street εκδοχή τους. Φυσικά, ακόμα κι έτσι δώσε ιδιαίτερη προσοχή, γιατί πολλές φορές οι χαμηλές τιμές των high-street καταστημάτων μάς κάνουν να αγοράζουμε κομμάτια που θα φορέσουμε μία φορά (το πολύ!).

δείτε επίσης: Έχετε ευαίσθητα μάτια; Τρία μυστικά για μακιγιάζ που… θα σε σώσουν!


Δεν δοκιμάζεις τα παπούτσια πριν τα αγοράσεις
Δεν υπάρχει τίποτα πιο απογοητευτικό από το να συνειδητοποιείς ότι τα παπούτσια που μόλις αγόρασες σου δημιουργούν φουσκάλες. Προτίμησε να αγοράζεις παπούτσια από φυσικά καταστήματα και δοκίμασε να κάνεις μερικά βήματα μέσα στο κατάστημα, πριν αποφασίσεις να πεις το πολυπόθητο "ναι".