Μήπως έπαθες έγκαυμα από το μούσι του; Δες τι πρέπει να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις!

Μήπως έπαθες έγκαυμα από το μούσι του; Δες τι πρέπει να κάνεις για να το αντιμετωπίσεις!

Δεν μπορούμε να μην το παραδεχτούμε: Τα μούσια είναι sexy…πολύ sexy! Μας αρέσουν τα μουσάτα αγόρια και μας αρέσει να τα φιλάμε όμως δεν μας αρέσει το μετά.

Αν το δικό σου αγόρι (ή έστω το καυτό φλέρτ σου) έχει μούσια, τότε θα έχεις παρατηρήσει πως μετά από ένα kissing session το δέρμα σου υποφέρει! Αυτό είναι έγκαυμα από μούσια φίλη μας! Διαβάστε παρακάτω...

Η παρατεταμένη επαφή με τα άγρια μούσια ερεθίζει το δέρμα σου και αυτό βγαίνει προς τα έξω αλλά μην ανησυχείς, δεν θα χρειαστεί να σταματήσεις να φιλάς τον καλό σου ούτε και να τον βάλεις να ξυρίσει το μούσι.

Δείτε ακόμα Το μυστικό της Μαντόνα για να φαίνεται νεότερη! Δεν φαντάζεστε με τι τρίβεται στο πρόσωπο...

fili gif

Το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να προσθέσεις στην περιποίησή σου μία καταπραϋντική κρέμα, ένα ισχυρό καταπραυντικό συστατικό που καταπολεμά τους ερεθισμούς.

Έπειτα, δεν έχεις παρά να καλύψεις τις κοκκινίλες με έναν κορέκτορα (έχουμε μιλήσει σχετικά) όπως το πράσινο που εξουδετερώνει τις κοκκινίλες!

Δείτε ακόμη Μικρά μυστικά που θα σε βοηθήσουν! 5 συνήθειες για υπέροχα και λαμπερά μαλλιά!

Τέλος, μπορείτε να συζητήσετε με τον αγαπημένο σου το ενδεχόμενο να αρχίσει να βάζει κάποιο λαδάκι στα μούσια του ή να επενδύσει στο grooming μήπως και βελτιωθεί η υφή της τρίχας. Τώρα μπορείς να συνεχίσεις να φιλιέσαι, τελειώσαμε!
Πηγή: faysbook.gr