Πώς θα πετύχεις το Just-Had-S*x Make up look;

Πώς θα πετύχεις το Just-Had-S*x Make up look;

Μπορεί να ακούγεται παράξενο αλλά αν το σκεφτείς λίγο παραπάνω θα δεις ότι δεν υπάρχει τίποτα πιο όμορφο από ένα πρόσωπο που λάμπει μετά την ερωτική συνεύρεση. Άρα το ζητούμενο εδώ είναι να δημιουργήσεις ένα μακιγιάζ που θα μαρτυρά τι έκανες το προηγούμενο βράδυ…

Πώς θα το πετύχεις; Ακολούθησε 7 βήματα που σου δείχνουν τον δρόμο για ένα λαμπερό και φωτεινό, φρέσκο και νεανικό πρόσωπο! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή προτείνει: Σπιτικό scrub απολέπισης προσώπου και σώματος με μόνο ένα υλικό!

1. Κάνε σωστή ενυδάτωση

Άπλωσε μια πλούσια ενυδατική κρέμα τη νύχτα, φροντίζοντας να έχεις κάνει μια καλή απολέπιση με ένα scrub πριν από την εφαρμογή. Το πρωί βάλε μια ελαφριά κρέμα ημέρας για να προετοιμάσεις το δέρμα σου να δεχτεί το μακιγιάζ.

2. Χρησιμοποίησε ανοιχτόχρωμο make-up

Απόφυγε το σκούρο χρώμα στο make up, αφού το δέρμα σου χρειάζεται να πάρει τον τόνο που έχει όταν περπατάς έξω στο κρύο. Το ζητούμενο εδώ είναι η ροδαλή απόχρωση. Καλό θα ήταν να επιλέξεις ένα υγρό προϊόν και όχι μια compact πούδρα, ενώ εάν έχεις ατέλειες φρόντισε να τις καλύψεις με ένα ελαφρύ concealer.

3. Βάλε λάμψη

Χρησιμοποίησε ένα highlighter στα σημεία που σε καίει ο ήλιος στα πρώτα σου μπάνια: Στα ζυγωματικά, πάνω στη μύτη, ακριβώς πάνω από τα χείλια και στο πηγούνι. Απόφυγε τις υπερβολές γιατί θέλουμε να λάμπεις με φυσικό τρόπο και όχι να γίνεις σαν… κλόουν.

4. Ροδαλά μάγουλα

Εφάρμοσε ένα κρεμώδες ρoζ ρουζ στα μάγουλά σου φροντίζοντας να γεμίσεις το κοίλωμα που δημιουργείται όταν τα “ρουφήξεις” και στη συνέχεια άπλωσέ το προς τα πάνω, μέχρι ψηλά στα ζυγωματικά όπου εφάρμοσες πριν το highlighter.

Δείτε ακόμη: Έχεις ξηροδερμία; Τα body butters σου δίνουν τη λύση για μια βελούδινη επιδερμίδα!

5. Πούδρα με φειδώ

Βάλε σε όλο το πρόσωπό σου λίγη πούδρα χρησιμοποιώντας πινέλο και όχι σφουγγάρι, δίνοντας έμφαση στη ζώνη T. Στη συνέχεια, με ένα άλλο πινέλο εφάρμοσε επάνω ακριβώς στα μήλα λίγο ροδακινί χρώμα, που θα δημιουργήσει ένα πιο σκούρο εφέ στα μάγουλα.

6. Διάλεξε κραγιόν

Επίλεξε ένα προϊόν σε ροζ απαλό τόνο, όσο πιο κοντά γίνεται στη φυσική απόχρωση των χειλιών σου. Εάν θέλεις μπορείς να βάλεις lip gloss για ένα πιο juicy αποτέλεσμα.

7. Μάσκαρα, αγάπη μου

Όσο πιο minimal τόσο το καλύτερο. Τα μάτια σου χρειάζονται μόνο λίγη μάσκαρα για να έχουν αυτό το φυσικό αποτέλεσμα που χρειάζεσαι. Άπλωσε μία στρώση μόνο στις πάνω βλεφαρίδες και ανοιγόκλεισε… Είσαι έτοιμη!