Θες μακριές βλεφαρίδες; Φυσικά tips για σαγηνευτικό βλέμμα!

Θες μακριές βλεφαρίδες; Φυσικά tips για σαγηνευτικό βλέμμα!

Οι μακριές και έντονες βλεφαρίδες δυστυχώς είναι προτέρημα μερικών τυχερών. Για εμάς τις υπόλοιπες, υπάρχουν τα μαγικά, φυσικά τρικ που ακολουθούν.

Οι βλεφαρίδες με όγκο, όπως διαφημίζουν οι εταιρείες καλλυντικών, είναι ένα "άπιαστο όνειρο" για τις περισσότερες. Ή μήπως όχι; Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Έχεις λιπαρή επιδερμίδα; Με αυτά τα tips θα δεις τις ατέλειες να φεύγουν μια για πάντα!

1. Το πρώτο βήμα είναι να προσέχουμε τις βλεφαρίδες μας. Για να το πετύχουμε αυτό, πρέπει κατά καιρούς να τις...τριμάρουμε. Κοινώς να τις κουρεύουμε. Στο εμπόριο υπάρχουν μάλιστα ειδικά ψαλίδια για αυτό το σκοπό.


2. Αγοράστε μία ειδική χτένα για βλεφαρίδες ή χρησιμοποιήστε το βουρτσάκι από μία παλιά μάσκαρα (χωρίς υγρό) για να χτενίζετε τις βλεφαρίδες σας. Αυτή η συνήθεια θα τις κρατήσει δυνατές και θα εμποδίσει την θραύση της τρίχας.

3. Για να αυξήσουμε τις βλεφαρίδες μας με φυσικό τρόπο υπάρχουν κάποιες ειδικές θεραπείες. Για παράδειγμα, η τακτική εφαρμογή ελαιόλαδου ή καστορέλαιου μπορεί να κάνει θαύματα με τον όγκο τους.


4. Ένας άλλος "σύμμαχος" είναι η βαζελίνη. Τοποθετήστε λίγη ποσότητα στις άκρες ανά περιόδους. Επίσης, το αμυγδαλέλαιο είναι ιδανικό για να μεγαλώσουν οι βλεφαρίδες, ειδικά αν κάνουμε μάσκα με αμυγδαλέλαιο και προσθέσουμε μέσα λίγο ασπράδι αβγού, που τις προστατεύει από το να σπάσουν. Ωστόσο, προσοχή στα μάτια σας. Και θυμηθείτε ότι αν και αυτές οι θεραπείες είναι πολύ καλές για το μήκος στις βλεφαρίδες σας, χρειάζεται αρκετός καιρός υπομονής και επιμονής καθώς (όπως είναι φυσικό) οι βλεφαρίδες μεγαλώνουν αργά και μόλις ελάχιστα χιλιοστά.

5. Αν οι βλεφαρίδες σας δεν είναι πολύ μακριές και χοντρές, επιλέξτε από το εμπόριο μία μάσκαρα που επικεντρώνεται στον όγκο, για να κάνετε το βλέμμα σας πιο έντονο.

Δείτε ακόμη: Έχεις κανονίσει βραδινή έξοδο και δεν προλαβαίνεις να πας κομμωτήριο;Κάνε σινιόν σε τρία βήματα!

6. Το πιο σημαντικό από όλα είναι να φροντίζετε να αφαιρείτε κάθε ίχνος make up πριν κοιμηθείτε. Αν συνηθίζετε να κοιμάστε χωρίς να έχετε ξεβαφτεί πρέπει να γνωρίζετε ότι οι βλεφαρίδες σας "υποφέρουν" με αποτέλεσμα να γίνονται πιο λεπτές και αδύναμες.

7. Αν η μάσκαρά σας δε σας προσφέρει το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, μπορείτε να φορέσετε ψεύτικες βλεφαρίδες. Αυτές συνοδεύονται από ειδική κόλλα που βοηθά τις ψεύτικες να εφαρμόσουν ιδανικά πάνω στις δικές σας βλεφαρίδες, δίνοντας ένα πολύ καλό αποτέλεσμα. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες δημιουργούν μια ψευδαίσθηση ενισχύοντας τον όγκο και το μήκος των βλεφαρίδων. Θυμηθείτε όμως ότι είναι απαραίτητο να τις αφαιρείτε πριν τον ύπνο, γιατί μπορεί να προκαλέσουν σοβαρές ζημιές στα μάτια και τις πραγματικές σας βλεφαρίδες.

8. Για πιο ....δραματική εμφάνιση μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το ειδικό "ψαλίδι" για τις βλεφαρίδες, που τις βοηθά να σχηματίζουν καμπύλη, προσφέροντας έντονο βλέμμα.