Κάντο όπως η Alexa Chung! Τα μυστικά ομορφιάς που πρέπει να αντιγράψεις!

Κάντο όπως η Alexa Chung! Τα μυστικά ομορφιάς που πρέπει να αντιγράψεις!

To µοντέλο, παρουσιάστρια και δηµοφιλές It Girl από τη Βρετανία πέρα από το απαράµιλλο στυλ της διαθέτει και ένα χαρακτηριστικό look που έχει γίνει το talk of the town σε όλο τον κόσµο.

∆ες µερικά από τα έξυπνα τρικ που υιοθετηθεί και την έχουν κάνει εκτός από style icon και beauty icon. Διαβάστε παρακάτω...

Aπό τη Βάσω Αργυρέα

Αγαπηµένο µακιγιάζ Μια λεπτή γραµµή eyeliner στα βλέφαρα και ένα κατακόκκινο κραγιόν στα χείλη αποτελούν το σήµα κατατεθέν για το καθηµερινό µακιγιάζ της 32χρονης trendsetter.

Δείτε ακόμη: Έχεις κανονίσει βραδινή έξοδο και δεν προλαβαίνεις να πας κομμωτήριο;Κάνε σινιόν σε τρία βήματα!

Aψεγάδιαστη επιδερµίδα Συνήθως στην καθηµερινότητά της αποφεύγει να χρησιµοποιεί makeup για να µην επιβαρύνει την επιδερµίδα της. Παρ’ όλα αυτά, για µια ανάλαφρη κάλυψη, εκτός από µια ενυδατική και αντηλιακή κρέµα προτιµά την κρέµα µε χρώµα της Laura Mercier.

Καθηµερινή ρουτίνα οµορφιάς Η πανέµορφη Alexa έχει αποκαλύψει σε πρόσφατη συνέντευξή της ότι έχει µια πολύ ξηρή και αφυδατωµένη επιδερµίδα. Γι’ αυτό τον λόγο φροντίζει να την ενυδατώνει συνέχεια, εφαρµόζοντας πλούσια ενυδατικά προϊόντα που τη θωρακίζουν.

Body pampering «Mετά το µπάνιο χρησιµοποιώ ξηρά έλαια σώµατος γιατί προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση µαζί µε ένα διακριτικό άρωµα. Μάλιστα αρκετές φορές τα αναµειγνύω µε την ενυδατική µου κρέµα για ακόµη µεγαλύτερη ενυδάτωση και προστασία», λέει χαρακτηριστικά η Alexa