Έχεις μεγάλο στήθος; 24 tips που θα σε κάνουν να αποκτήσεις σαγηνευτικό στιλ!

Στιλιστικές συμβουλές για μεγάλο στήθος!

Έχεις μεγάλο στήθος; 24 tips που θα σε κάνουν να αποκτήσεις σαγηνευτικό στιλ!

Έχεις μεγάλο στήθος και θες να βρεις το κατάλληλο outfit για να δείχνεις σαγηνευτική;

Εμείς βρήκαμε 24 tips που θα σε κάνουν να δείχνεις σαγηνευτική και κομψή! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η κομψή και γρήγορη αλογοουρά που βγάζει... ασπροπρόσωπη την Σταματίνα Τσιμτσιλή!

1 Φρόντισε να τονίζεις πάντα την μέση σου.Οι ζώνες είναι οι καλύτερές σου φίλες.
2 Απέφυγε να φοράς ζιβάγκο ή μπλούζες με πολύ κλειστή λαιμόκοψη. Θα μοιάζεις σα να έχει πιάσει κάποιος από τον λαιμό.
3 Προτίμησε την υπεροχή του V-neck που «κόβει» όγκο και κολακεύει.
4 Διάλεξε το σωστό μήκος της μπλούζας στο μανίκι. Ένα τρουακάρ (3/4) κολακεύει πάντα. Ούτε πολύ μακρύ, ούτε πολύ ψηλά στους ώμους, ώστε το στήθος να ξεπροβάλλει τεράστιο.
5 Διάλεξε τοπ με λεπτές τιράντες, αλλά να καλύπτουν τις ράντες του σουτιέν. Οι λεπετές τιράντες δημιουργούν ένα ωραίο εφέ πάνω από το βαρύ στήθος. Ενώ οι χοντρές τιράντες είναι σαν να το τονίζουν.
6 Διάλεξε ένα σουτιέν με καλό κράτημα. Είναι πιο σημαντικό και από την επιλογή των σωστών ρούχων.
7 Κράτα την πλάτη σου ίσια. Οι γυναίκες με μεγάλο στήθος έχουν την τάση να καμπουριάζουν λόγω βάρους. Κάνε κοιλιακούς και ραχιαίους και ενίσχυσε την «ευθύτητα» της στάσης σου.

Δείτε ακόμη: Θέλεις να δείχνεις φρέσκια το πρωί; Αυτά τα tips θα σε βοηθήσουν!


8 Φρόντισε τα τα πανωφόρια σου να είναι κομμένα και ραμμένα πάνω στο σώμα σου. Τα φαρδιά ρούχα δεν καμουφλάρουν μια κατάσταση, την ενισχύουν με τον χειρότερο τρόπο.
9 Απέφυγε τα στενά πουκάμισά. Ειδικά εάν τα κουμπιά έχουν τσιτώσει και δημιουργούνται ανοίγματα μεταξύ κάθε κουμπότρυπας, το αποτέλεσμα είναι πολύ κακόγουστο.
10 Μη σηκώνεις τον γιακά από το πανωφόρι σου. Ένα βαρύ στήθος δε χρειάζεται έξτρα στιλιστικά στοιχεία να το περιβάλλουν. Η απλότητα του πάει πολύ.
11 Απέφυγε τα T-Shirts με στάμπες στο στήθος, οι οποίες μπορεί να αλλάζουν σχήμα από τον όγκο του στήθους. 12 Το είπαμε και ακριβώς από πάνω, η απλότητα ταιριάζει πολύ στο βαρύ στήθος.
13 Κάνε έναν δημιουργικό διάλογο με τα πλεκτά σου και εξήγησε στα πολύ ογκώδη και βαριά ότι δεν μπορείτε να συνυπάρχετε. Όσο πιο λεπτά και φίνα και πλεκτά, τόσο καλύτερα.
14 Αποφύγετε το στυλ baggy στα τζιν. Δεν χρειάζεται να τονίζεται και τις πάνω καμπύλες και τις κάτω. Μοιάζει άκομψο.

Δείτε ακόμη: Έχει υγρασία και φριζάρουν τα μαλλιά σου; Tα tips της Σταματίνας Τσιμτσιλή που θα σε σώσουν!

15 Κι όμως, οι κορσέδες δεν είναι κάτι που δεν μπορεί να απολαύσει ένα βαρύ στήθος. Ίσα ίσα. Ο κορσές κρατάει το ύψος στη θέση του και την πλάτη ίσια.
16 Προσοχή στο μέγεθος της τσάντας. Όσο πιο μεγάλη και περασμένη στον ώμο, δίπλα στο στήθος, τόσο πιο «μπουκωμένο» το αποτέλεσμα. Όσο πιο μικρή η τσάντα και κρατημένη μακριά από το στήθος, τόσο καλύτερα.
17 Φόρεσε σκούρα χρώματα που «κόβουν» όγκο και σμιλεύουν το σώμα.
18 Παίξε το παιγνίδι των layers. Ένα τοπ στράπλες από μέσα με ένα πουκάμισο δεμένο στη μέση, κάνει το βαρύ στήθος να μοιάζει κανονικό.
19 Μείνε «κολλημένη» στην επιλογή των κολιέ κοντά στο λαιμό. Το μακρύ κολιέ που θα αιωρείται πάνω από το στήθος, μακριά από το σώμα, θα αδικεί το τελικό αποτέλεσμα της εμφάνισής σας.
20 Πες ναι στις οριζόντιες ρίγες.
21 Πες όχι στα παραφορτωμένα τοπ με μπιχλιμπίδια, στρασάκια, κεντήματα.
22 Επένδυσε σε μια μοδίστρα και σε ρούχα χειροποίητα ρούχα φτιαγμένα 100% για τον σωματότυπό σου.
23 Δώσε σημασία στα σωστά υφάσματα. Όσο πιο αγνό και φίνο το ύφασμα τόσο καλύτερα «στέκεται» πάνω στο βαρύ στήθος. Όσο πιο συνθετικό, τόσο πιο «στητό» και λάθος το αποτέλεσμα.
24 Βάλε τα λεπτά μαντήλια στην γκαρνταρόμπα σου. Ένα μεταξωτό μαντήλι κρεμασμένο στο λαιμό, με τις άκρες του να πέφτουν πάνω από ένα βαρύ στήθος, είναι το τέλειο καμουφλάζ.
25Μην το «φτηναίνεις». Απέφυγε τα ντεκολτέ με διαφάνειες, τα ξεχειλωμένα μπουστάκια, τα προκλητικά τοπ. Μόνο προκλητικά δεν είναι.