Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Bella Hadid: Το μυστικό της για τέλειο καστανό χρώμα στα μαλλιά!

Αυτό είναι το μυστικό της!

Bella Hadid: Το μυστικό της για τέλειο καστανό χρώμα στα μαλλιά!

Η Bella Hadid είναι σίγουρα μια από τις celebrities-model η οποία εμπνέει και δημιουργεί τάσεις με τα beauty και fashion looks της.

Κάθε φορά που το διάσημο μοντέλο κάνει μια νέα street style εμφάνιση, οι θαυμάστριές της σπεύδουν να αναλύσουν το look και να βρουν ποια προϊόντα έχει χρησιμοποιήσει. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Η δερματολόγος των κορυφαίων celebrities μας αποκαλύπτει μυστικά για τέλεια επιδερμίδα!

Αν όμως υπάρχει κάτι για το οποίο η Bella δεν ρισκάρει αρκετά, αυτό είναι το look των μαλλιών της. Όπως όλοι γνωρίζουμε η ίδια δεν επιθυμεί τις συχνές αλλαγές και για αυτό μάλιστα έχει διατηρήσει το καστανό της χρώμα στα μαλλιά τα οποία δεν βάφει σχεδόν ποτέ, ενώ τόσα χρόνια τα διατηρεί σε μεσαίο μήκος. Η πιο “έντονη” αλλαγή που θα λέγαμε ότι είδαμε τελευταία στα μαλλιά της είναι όταν η Bella αποφάσισε να εμφανιστεί με φράντζα και ανανεωμένη διάθεση, λίγο μετά τα νέα της επανασύνδεσής της με τον αγαπημένο της.

Δείτε ακόμη: Αυτό είναι το ρόφημα που θα κάνει την επιδερμίδα σου να λάμπει!

Μπορεί η Bella να μην κάνει συχνές αλλαγές στα μαλλιά της, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν ανανεώνει το look της έστω και ανεπαίσθητα κάθε σεζόν. Σύμφωνα με τον hairstylist της, μπορεί να μη βάφει συχνά τα μαλλιά της όμως κάθε σεζόν, τον επισκέπτεται ώστε να ανανεώσει το χρώμα τους με έναν ιδιαίτερο τρόπο, για να παραμείνει το ατόφιο το πλούσιο καστανό χρώμα των μαλλιών της χωρίς ξεθωριασμένο αποτέλεσμα.

Δείτε ακόμη: Το καλλυντικό της φύσης που εξαφανίζει τα σπυράκια σε χρόνο μηδέν!

Κάθε φορά που η Bella επισκέπτεται τον κομμωτή της (ή το αντίστροφο), ανανεώνει το φυσικό χρώμα των μαλλιών της, δηλαδή τα βάφει στο χρώμα της ρίζας της. Ίσως απορείτε γιατί συμβαίνει αυτό αφού η Bella έχει ήδη αυτό το χρώμα στα μαλλιά της. Με την πάροδο του χρόνου, η έκθεση στον ήλιο αλλοιώνει ακόμη και το φυσικό μας χρώμα, δημιουργώντας πιο ανοιχτές αποχρώσεις οξειδώνοντάς το και δημιουργώντας κοκκινωπές αποχρώσεις στο φυσικό καστανό. Έτσι, ακόμη και δεν θέλετε να βάφετε τα μαλλιά σας, μπορείτε κάθε μερικούς μήνες να επισκέπτεστε τον κομμωτή σας όπως η Bella, ώστε να τονώνετε τη φυσική σας απόχρωση.

Πηγή: marieclaire


Share