Το μυστικό πασίγνωστων make up artists για αψεγάδιαστο μακιγιάζ μόλις αποκαλύφθηκε!

Τι κάνουμε λάθος;

Το μυστικό πασίγνωστων make up artists για αψεγάδιαστο μακιγιάζ μόλις αποκαλύφθηκε!

Καλά διαβάσατε το μυστικό του αποκαλύφθηκε και τώρα μπορείς και εσύ να κάνει τέλειο αψεγάδιαστο μακιγιάζ!

Τι κάνουμε λάθος; Τι πρέπει να προσέχουμε; Για ποιο λόγο δεν αφομοιώνεται σωστά το make up; όλα αυτά θα τα μάθουμε σήμερα. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Απέκτησε ζουμερά χείλη σαν της Angelina Jolie!

Λάθος #1: Δεν επιλέγεις σωστή απόχρωση make up

Η make up artist Julie Michaud τονίζει πως η επιλογή του κατάλληλου make up γίνεται με το να προσέξετε το χρώμα του δέρματος στον λαιμό σας. Η γνωστή beauty guru αναφέρει πως οι γυναίκες πετάνε πολλά make up που αγοράζουν επειδή θεωρούν πως δεν είναι καλής ποιότητας. Το λάθος (τις περισσότερες φορές) δεν βρίσκεται στη μάρκα αλλά στη λάθος απόχρωση. Έτσι απορρίπτεις ένα make up που μπορεί να είναι καταπληκτικό απλά και μόνο επειδή διάλεξες λάθος χρώμα…και αυτό το ''σφάλμα'' μπορεί να έχει όντως καταστροφικά αποτελέσματα στην όψη σου.

Δείτε ακόμη: Το απόλυτο tip γα να φοράτε ψηλά τακούνια χωρίς πόνο!

Τοποθέτησε λοιπόν 3 αποχρώσεις που ταιριάζουν πιο πολύ στον λαιμό σου και κοιτώντας το αποτέλεσμα σε φυσικό φωτισμό βρες ποιο είναι το τέλειο για εσένα!

Λάθος #2: Δεν εφαρμόζεις σωστά το μακιγιάζ σου

Η make up artist Debbie Zoller (make up artist της πασίγνωστης τηλεοπτικής σειράς Mad Men), μιλώντας στο Marie Claire, τόνισε πως η Revlon και η Cargo είναι 2 εκπληκτικές μάρκες για τέλειο επαγγελματικό μακιγιάζ. Το μυστικό όμως για να έχεις το αποτέλεσμα των επαγγελματιών του χώρου της ομορφιάς είναι να τοποθετήσεις σωστά το make up στο δέρμα σου.

Δείτε ακόμη : Τατιάνα Στεφανίδου: Έκανε την πιο σικ εμφάνιση με το must χρώμα της χρονιάς!

Πρώτα θα πρέπει να βάλεις μια βάση στην επιδερμίδα σου και στη συνέχεια, και αφού ζεστάνεις σωστά το make up στην παλάμη σου, να το τοποθετήσεις κάνοντας πάρα πολύ καλό blending. Αν δεν ζεστάνεις το make up με τα δάχτυλά σου τρίβοντάς το στην παλάμη σου δεν θα πετύχεις αλάνθαστο look. Οτιδήποτε βάζεις πάνω στο πρόσωπό σου πρέπει να έχει τη θερμοκρασία του σώματός σου αλλιώς δεν θα απορροφηθεί σε βάθος. Εφάρμοσε λοιπόν το προιόν με αυτόν τον τρόπο στο δέρμα σου και στη συνέχεια χρησιμοποιώντας ένα πινέλο κάνε blending για αρκετή ώρα.

Δοκιμάζοντας αυτά τα 2 tricks θα δεις τεράστια διαφορά στην εικόνα σου!