Καστορέλαιο: 2+1 χρήσεις που πρέπει να εφαρμόσεις για την ομορφιά σου!

Τα 3 μυστικά ομορφιάς για όλες μας!

Καστορέλαιο: 2+1 χρήσεις που πρέπει να εφαρμόσεις για την ομορφιά σου!

Ανήκει ξεκάθαρα στα πιο θαυματουργά φυσικά έλαια, με τις ευεργετικές του ιδιότητες να είναι γνωστές από τα αρχαία χρόνια!

Το καστορέλαιο, μας δίνει λύσεις ομορφιάς και μεις σου παρουσιάζουμε τρεις από αυτές! Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Οι Καλεσμένοι - έκπληξη στο «The 2night show» που θα χτυπήσουν "κόκκινο" στην τηλεθέαση!

- Πιο πυκνά φρύδια
Είναι το φυσικό μυστικό πολλών γυναικών σε όλο το κόσμο, (μέσα σε αυτές και της Khloe Kardashian) που θέλουν να γεμίσουν τα αντιαισθητικά κενά στα φρύδια τους, κάνοντάς τα να δείχνουν πιο πυκνά. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι λίγο πριν κοιμηθείς να εφαρμόσεις με τη βοήθεια μίας μπατονέτας μία μικρή ποσότητα πάνω στα φρύδια σου και να την αφήσεις να απορροφηθεί. Το επόμενο πρωί πλύνε το πρόσωπό σου, ως συνήθως. Μην ξεχνάς να επαναλαμβάνεις τακτικά τη διαδικασία, αν θέλεις να δεις γρήγορα αποτέλεσμα.

- Πιο πυκνά και δυνατά μαλλιά
Αν η τριχόπτωση ή η αραίωση στα μαλλιά σου είναι μέσα σε αυτά που σε απασχολούν, τότε το καστορέλαιο μπορεί να σε βοηθήσει στο πρόβλημά σου. Πλούσιο σε ωμέγα-6 λιπαρά οξέα, βιταμίνη Ε, πρωτεΐνες και άλλα θρεπτικά συστατικά επιβραδύνει την τριχόπτωση και συμβάλλει στην υγιή ανάπτυξη των μαλλιών. Ρίξε λίγη ποσότητα στα σημεία που βλέπεις να υπάρχει μεγαλύτερο πρόβλημα και κάνε μασάζ με τα δάχτυλά σου στο τριχωτό της κεφαλής σου για 10 λεπτά. Άφησε όλο το βράδυ και λούσου το επόμενο πρωί.

- Πιο απαλή επιδερμίδα
Σε αυτή την περίπτωση, μιλάμε για τα σημεία που η επιδερμίδα σου είναι αρκετά τραχειά (βλέπε αγκώνες, γόνατα, αστράγαλοι) και θέλεις να την κάνεις πιο απαλή. Ο τρόπος απλός. Άπλωσε μία μικρή ποσότητα καστορέλαιου στις περιοχές που θέλεις και άφησε να απορροφηθεί φυσικά. Δεν χρειάζεται να ξεπλύνεις. Αμέσως θα αισθανθείς την επιδερμίδα σου πιο απαλή και λεία.