Το μυστικό για λαμπερή επιδερμίδα βρίσκεται στην... κουζίνα μας!

Κι όμως κάνει θαύματα!

Το μυστικό για λαμπερή επιδερμίδα βρίσκεται στην... κουζίνα μας!

Και ποιος δεν θέλει λαμπερή, απαλή επιδερμίδα χωρίς ακμή;

Κανείς μας όμως δεν έχει χρόνο και χρήμα να σπαταλά για ακριβές θεραπείες προσώπου, κρέμες και πλαστικές επεμβάσεις. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Ελένη Τοπαλούδη: Ανείπωτος πόνος! Ανατριχιαστική κατάθεση ψυχής της μάνας της... - "Έρχεται κάθε βράδυ και... " (βίντεο)

Γι’ αυτό και εμείς θέτουμε τη φύση στην υπηρεσία της ομορφιάς και προσθέτουμε τροφές στην καθημερινή μας διατροφή που θα μας ανανεώσουν από…μέσα προς τα έξω! Και στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε τη λύση στην... κουζίνα μας! Κάνει θαύματα!

Δείτε ακόμη: Απαγωγή Πειραιάς: Αυτή είναι η super hot καλλονή σύντροφος του Νίκου Μαυρίκου! Αντέχετε να τη δείτε; (βίντεο)

Ντομάτα
Οι ευεργετικές της ιδιότητες οφείλονται σε μία χρωστική φυτοχημική ένωση, το λυκοπένιο, που έχει την ιδιότητα να μειώνει τις ορμόνες που προκαλούν ακμή.

Το καλύτερο όμως δεν στο έχουμε πει ακόμη: Η κατανάλωση ντομάτας αυξάνει τα αποθέματα κολλαγόνου, το οποίο ενισχύει την ελαστικότητα της επιδερμίδας και αποτρέπει τη δημιουργία λιπαρότητας. Κοινώς μια χωριάτικη σαλατούλα είναι αυτό που χρειάζεσαι κάθε μέρα για να λάμπεις!