4+1 μυστικά μακιγιάζ που θα σε σώσουν!

5 θαυματουργά makeup tips!

4+1 μυστικά μακιγιάζ που θα σε σώσουν!

Θέλεις να δείχνεις εντυπωσιακή με λιγότερη προσπάθεια και σε πιο σύντομο χρόνο;

Tα παρακάτω tips θα σε βοηθήσουν να αποφύγεις μερικά συχνά λάθη που κάνουμε οι περισσότερες στο μακιγιάζ, επιτυγχάνοντας την μέγιστη απόδοση των προϊόντων. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δέσποινα Βανδή: Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη της! Χαλαρή βόλτα με την Μελίνα στην Γλυφάδα!

Φρύδια

Σχημάτισε και γέμισε τα φρύδια σου πριν ξεκινήσεις με το μακιγιάζ του υπόλοιπου προσώπου, έτσι ώστε να αποφύγεις το μουτζούρωμα και να έχεις έναν οδηγό για την επιθυμητή ένταση του μακιγιάζ των ματιών. Επίσης τα φρύδια αλλάζουν αμέσως την εικόνα όλου το προσώπου, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα προσθέσεις τίποτα περιττό στην συνέχεια.

Concealer

Συνέχισε καλύπτοντας με concealer τις περιοχές με δυσχρωμίες και ανομοιομορφίες και μην ξεχάσεις το καπάκι του ματιού. Με αυτόν τον τρόπο θα εξουδετερώσεις το φυσικό χρώμα του ματιού και θα δημιουργήσεις τον καθαρό καμβά πάνω στον οποίο θα δουλευτούν καλύτερα οι σκιές. Ταυτόχρονα το concealer θα λειτουργήσει σαν primer, χαρίζοντας σταθερότητα.

Δείτε ακόμη: Μενεγάκη - Παντζόπουλος: Στο ξενοδοχείο των Kardashians! Οι διακοπές στη σουίτα των 28.000 ευρώ!

Highlighter

Τοποθέτησε το highlighter στα γνωστά σημεία, αμέσως μετά την βάση σου και πριν το ρουζ και κάνε καλό blending, έτσι ώστε να έχεις πιο φυσικό και ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Χρωματική Συνοχή

Επιλέγοντας ρουζ και κραγιόν με παρόμοιους υποτόνους, θα πετύχεις την απόλυτη χρωματική συνοχή σε κάθε μακιγιάζ. Φυσικά μπορείς να χρησιμοποιήσεις το ίδιο προϊόν για μάγουλα, αλλά και χείλη. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις το ίδιο χρώμα στην κόγχη του ματιού –ακόμα και πάνω από άλλη σκιά- για να δώσεις διάσταση.

Μάσκαρα

Εάν οι βλεφαρίδες σου είναι πολύ αραιές και μακριές, δοκίμασε μία μάσκαρα σε καφέ απόχρωση, για να αποφύγεις το άχαρο και αφύσικο εφέ που μπορεί να δημιουργήσει η μαύρη. Το ίδιο ισχύει και για τις κάτω βλεφαρίδες.