Τι να κάνεις για να δείχνεις μέχρι και 10 χρόνια νεότερη!

Δοκίμασε το και δεν θα χάσεις!

Τι να κάνεις για να δείχνεις μέχρι και 10 χρόνια νεότερη!

Προσέχουμε για να έχουμε. Με αυτές τις συνήθειες μπορείς να... αφαιρέσεις χρόνια από την ταυτότητα.

Ότι και να κάνουμε ο χρόνος περνάει και θα αφήνει πάντα τα σημάδια του στο σώμα μας. Όσο εξοικειωμένες και να είμαστε με τη ρυτίδα που έκανε την εμφάνιση της ή τη χαλάρωση του δέρματος, πάντα θα θέλουμε να δείχνουμε νεότερες και πιο όμορφες. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Δούκισσα Νομικού: Κάθε μέρα και ένας στόχος! Όσα αποκαλύπτει η όμορφη παρουσιάστρια...
Η αλήθεια είναι πως δεν είναι ανέφικτο να "παγώσουμε" τον χρόνο. Με διάφορους τρόπους που μπορούμε να υιοθετήσουμε στην καθημερινότητα μας, γίνεται να έχουμε πιο νεανική όψη.

Στη συνέχεια σου παραθέτουμε 10 από αυτούς. Προσπάθησε όσο πιο πολύ μπορείς να ακολουθείς όλα αυτά που σε κάνουν να φαίνεσαι υγιής και νεότερη. Και φυσικά, επειδή δε μπορείς να τα κάνεις και όλα μόνη σου, διάλεξε και τα προϊόντα που σου ταιριάζουν.

1. Κοιμήσου καλά
Ο ύπνος κάνει θαύματα. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι και να πέφτεις στο κρεβάτι νωρίς αν θέλεις να φαίνεσαι φρέσκια και νέα. Οι ειδικοί λένε ότι 7-8 ώρες ύπνος την ημέρα είναι μια χαρά. Η Penelope Cruz κοιμάται 14 ώρες ενώ η Catherine Zeta Jones έχει πει ότι το μαγικό της όπλο είναι ο καλός ύπνος.

2. Καθάρισε το δέρμα σου

Το ξέρεις ότι το make up επιβαρύνει το δέρμα και είναι απαραίτητο να αφήνεις την επιδερμίδα σου να αναπνέει όταν γυρίζεις σπίτι. Ξεβάψου και να είσαι σίγουρη ότι θα έχεις καθαρό δέρμα πριν πέσεις στο κρεβάτι σου.

Αν θέλεις να κάνεις και κάτι εξτρά, βάλε στη διατροφή σου και συμπλήρωμα διατροφής για την υγεία του δέρματος, των αγγείων, των οστών.

3. Βάλε κρέμα
Δώσε στο δέρμα σου όλα εκείνα τα συστατικά που χρειάζεται, με την κατάλληλη κρέμα.

4. Δώσε έμφαση στα μάτια
Τα μάτια μαρτυρούν την κούραση και την ηλικία. Όταν βγαίνεις από το σπίτι, φρόντισε να έχεις επιλέξει το σωστό concealer που να φωτίζει το βλέμμα σου και να καλύπτει τους μαύρους κύκλους.

Μιλώντας για μαύρους κύκλους, βάλε στη διατροφή σου σίδηρο καθώς υπάρχει περίπτωση το σκούρο κάτω από τα μάτια να οφείλεται και σε χαμηλά ποσοστά σιδήρου στο αίμα. Τ

5. Φρόντισε το χαμόγελο σου

Τα λευκά δόντια είναι σημάδι υγείας και νιάτων. Μην αμελείς λοιπόν να πηγαίνεις τακτικά στον οδοντίατρο σου. Έτσι θα έχεις ένα υγιές χαμόγελο και θα το λανσάρεις και συχνότερα, πράγμα που σε κάνει επίσης να δείχνεις νέα. Έρευνες δείχνουν ότι οι πιο χαρούμενοι και αισιόδοξοι άνθρωποι έχουν την τάση να δείχνουν πιο μικροί από ότι είναι στην πραγματικότητα.

Δείτε ακόμη: Νικολέττα Ράλλη: New hair look για την παρουσιάστρια! Πως σας φαίνεται;

6. Πήγαινε κομμωτήριο
Μην αμελείς να φροντίζεις τα μαλλιά σου. Τα λαμπερά μαλλιά κερδίζουν τις εντυπώσεις και σου δίνουν φρέσκια όψη. Πρόσεχε μην αφήσεις ποτέ λευκή τρίχα να φανεί! Δοκίμασε επίσης τις αφέλειες. Αν ταιριάζουν στο πρόσωπο σου θα καλύψουν τις ρυτίδες έκφρασης στο κούτελο και θα σε γλυκάνουν.

7. Φρόντισε τα πόδια σου
Τα πόδια μαρτυρούν τα χιλιόμετρα που έχουν περπατήσει. Μην αμελείς την περιποίηση τους και φυσικά το πεντικιούρ, το λιγότερο μια φορά το μήνα.

8. Πες ναι στο grapefruit

Οι γυναίκες που φορούν αρώματα με grapefruit μοιάζουν νεότερες στους γύρω τους. Δεν το βγάλαμε από το κεφάλι μας, ένας ψυχίατρος από το Chicago έκανε σχετική έρευνα πριν περίπου 2 χρόνια.

9. Δυνάμωσε τον οργανισμό σου
Τα συμπληρώματα διατροφής βοηθούν τον οργανισμό σου να είναι υγιής και να φαίνεσαι φρέσκια.

10. Κάνε κούρες ομορφιάς
Αν θέλεις να δείχνεις νεότερη, δε γίνεται να μην βάζεις στο πρόγραμμα σου μια στο τόσο κοριτσίστικα απογεύματα με μάσκες και καλλωπισμό.

+1. Κάνε σεξ!
Και για το τέλος, φυσικά αν θες να δείχνεις νεότερη δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάς το σεξ! Σύμφωνα με έρευνα του Royan Edinburgh Hospital το σεξ 3 φορές την εβδομάδα "κόβει" μέχρι και 10 χρόνια από την εμφάνιση.