Κάνε το δέρμα σου να λάμψει, τώρα! Απλά ανάμιξε αυτά τα δύο προιόντα που έχεις στο νεσεσέρ σου!

Γρήγορα και απλά!

Κάνε το δέρμα σου να λάμψει, τώρα! Απλά ανάμιξε αυτά τα δύο προιόντα που έχεις στο νεσεσέρ σου!

Μπορείς απλά να αναμίξεις αυτά τα δύο προιόντα που έχεις στο νεσεσέρ σου και να κάνεις το δέρμα σου να λάμψει τώρα! Γρήγορα και απλά!

Δεδομένου ότι ακολουθούμε τα βασικά στάδια της περιποίησης της επιδερμίδας (καθαρισμός, προετοιμασία, τόνωση, ενυδάτωση) αναζητάμε το κάτι παραπάνω: ένα ιδιαίτερο mix προϊόντων, ένα «μαγικό» προϊόν που θα διατηρήσει την επιδερμίδα μας ενυδατωμένη από το πρωί έως το βράδυ.

Το tip, λοιπόν, που προσωπικά ακολουθώ εδώ και χρόνια, χειμώνα, καλοκαίρι και διατηρεί ενυδατωμένη την επιδερμίδα μου, ενώ παράλληλα ενισχύει τη λάμψη του μακιγιάζ είναι πανεύκολο.

Σε προκαλώ να το δοκιμάσεις!

Χρειάζεται να αναμείξεις μόλις μία σταγόνα από το serum/ορό σου με το foundation.

Αν κι εσύ το καλοκαίρι χρησιμοποιείς αντηλιακό με χρώμα, όπως και εγώ, τότε ανακάτεψε το συγκεκριμένο προϊόν με τον ορό σου.

Ανάμειξε τα δύο προϊόντα στο χέρι σου μέχρι να ομοιογενοποιηθούν και στη συνέχεια, εφάρμοσέ τα στο πρόσωπό σου με τα δάχτυλά σου, με πινέλο ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο επιλέξεις.

Η επιδερμίδα σου θα διατηρηθεί ενυδατωμένη όλο το 24ωρο, ενώ, θα παρατηρήσεις ότι το πρόσωπό σου θα είναι ορατά πιο λαμπερό, πιο φωτεινό!

Οι 3 μαγικές ιδιότητες του γάλακτος που ωφελούν το πρόσωπο σου και δεν ήξερες!

Δεν θα πιστέψεις πόσο καλό θα σου κάνει!
Το γάλα, ωφελεί όλο μας το σώμα. Ιδιαίτερα το πρόσωπο μας, γι αυτό και εμείς βρήκαμε τις 3 μαγικές ιδιότητες του, που δεν ήξερες!

Χρησιμοποίησέ το για να…

1. Φτιάξεις μια κομπρέσα λάμψης για την επιδερμίδα σου
Γέμισε ένα μπολ με παγωμένο γάλα και μούλιασε μέσα ένα καινούργιο, απαλό σφουγγαράκι κουζίνας. Στύψε το σφουγγάρι και πέρασέ το στο πρόσωπό σου για πέντε με δέκα λεπτά, βουτώντας το ξανά στο γάλα στη διάρκεια της διαδικασίας. “Η απαλή πιεσοθεραπεία βοηθά να μειωθεί το πρήξιμο”, λέει η Marmur.

2. Ανακουφίσεις το ξηρό, αφυδατωμένο δέρμα
“Ένα μπάνιο σε γάλα κάνει θαύματα”, λέει η Price, που συστήνει να γεμίσεις τη μπανιέρα σου με ζεστό νερό και να προσθέσεις μισό λίτρο πλήρες γάλα και να μουλιάσεις μέσα για 15 λεπτά.


3. Ανακουφίσεις ένα έγκαυμα από τον ήλιο
Αν καείς, μούλιασε μια μικρή σε ένα μπολ με παγωμένο πλήρες γάλα και άπλωσέ το επάνω στο έγκαυμα μέχρι η πετσέτα να πάρει θερμοκρασία περιβάλλοντος. Θα καλμάρει τον πόνο και την κοκκινίλα.