Γυναίκες προσοχή: Αυτοί είναι οι τρόποι για να καθαρίσετε τους λεκέδες από σπέρμα!

Πώς να εξαφανίσετε το... λευκό "μαρτύριο" από ρούχα ή σεντόνια!

Γυναίκες προσοχή: Αυτοί είναι οι τρόποι για να καθαρίσετε τους λεκέδες από σπέρμα!

Αυτοί είναι οι τρόποι για να καθαρίσετε τους λεκέδες από σπέρμα! Γυναίκες προσοχή το Youweekly.gr σας βρήκε την λύση!

Κατά πάσα πιθανότητα ανήκεις στην κατηγορία των γυναικών που το έχουν… γλεντήσει πολλά βράδια και δεν μπόρεσαν να αποφύγουν λεκέδες από σπέρμα στα σεντόνια, στο χαλί ή και στον καναπέ τους.

Επειδή το σεξ δεν κόβεται και κατά πάσα πιθανότητα θα το κάνεις ξανά, διάβασε παρακάτω πώς οι λεκέδες από σπέρμα φεύγουν από δύσκολα σημεία του σπιτιού σου.

Τι μπορεί να σας συμβεί αν το σπέρμα του συντρόφου σας μπει στο μάτι σας;

Το βασικό…μυστικό είναι να τους καθαρίσεις όσο είναι ακόμα φρέσκοι, οπότε και είναι πολύ πιο εύκολο να τους απομακρύνεις.

Γενικότερα, οι ειδικοί σε κάθε περίπτωση τονίζουν και επιμένουν ότι καλό θα είναι να προτιμήσεις κρύο νερό παρά ζεστό.


Ειδικότερα:

Από τα σεντόνια

Εάν τα σεντόνια σου δεν είναι μεταξωτά, κανένα πρόβλημα! Εφόσον ο λεκές είναι ακόμα φρέσκος βούτηξέ τα στο κρύο νερό, χωρίς να βάλεις κάτι άλλο σε απορρυπαντικό, και ο λεκές θα απομακρυνθεί. Έτσι, γλιτώνεις και την περίπτωση οι λεκέδες από σπέρμα να πάνε και στο στρώμα. Εκεί τα πράγματα δυσκολεύουν.

Ακόμα, όμως, κι αν οι λεκέδες από σπέρμα έχουν ξεραθεί, πριν βάλεις τα σεντόνια στο πλυντήριο, βάλε επάνω στον λεκέ ένα αρχικό καθαριστικό που έχει για βάση ένζυμα.

Extra πληροφορία: Το συγκεκριμένο καθαριστικό βολεύει και για τους λεκέδες από αίμα.

Από τα ρούχα

Έχεις ακούσει σίγουρα για την ιστορία του Μπιλ και της Μόνικα και του λερωμένου με σπέρμα φορέματος. Εάν, λοιπόν, δεν έχεις στόχο να γίνεις ερωμένη Πλανητάρχη και αντικείμενο κουτσομπολιού στο καθαριστήριο της γειτονιάς, οι λεκέδες από σπέρμα φεύγουν από τα ρούχα με τον εξής τρόπο: Εάν είναι φρέσκος και το ύφασμα δεν είναι ευαίσθητο, μια πετσέτα και κρύο νερό μπορούν να κάνουν δουλίτσα! Εάν έχει ξεραθεί, τότε καλό θα είναι να κάνεις μια προεργασία με κάποιο απαλό καθαριστικό και στη συνέχεια να βάλεις το ρούχο στο πλυντήριο, στο πρόγραμμα που προβλέπεται.

Σε περίπτωση που το υλικό είναι ευαίσθητο, ακολούθησε τις οδηγίες για το συγκεκριμένο ύφασμα ή επικοινώνησε με την εταιρεία κατασκευής.

Από το χαλί

Εντάξει, σ αυτή την περίπτωση τα σχόλια περιττεύουν. Εφόσον, όμως, συμβεί καθάρισε με μια πετσέτα και κρύο νερό. ΠΡΟΣΟΧΗ! Το τρίψιμο ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ. Εάν δεν βγει έτσι, δοκίμασε κρύο νερό με ένα καθαριστικό-απορρυπαντικό, και πάλι χωρίς να τρίψεις. Επίσης, μπορείς να δοκιμάσεις καθαριστικό χαλιού σε αφρό. Αφού το αφήσεις να στεγνώσει, με λίγο χαρτί κουζίνας αφαίρεσε τον λεκέ.

Extra tip x 2: Καλύτερα το σπέρμα να πέσει σε κάποιο από τα υφάσματά σου, παρά στα μάτια ή τα μαλλιά σου. Εκεί και θα υποφέρεις και θα καταλάβεις πόσο δύσκολα φεύγει το σπέρμα από τα συγκεκριμένα σημεία.

Καλή διασκέδαση (και καλή επιτυχία)!

Τα θετικά και τα αρνητικά που έχει το σπέρμα, για το πρόσωπο μιας γυναίκας. Πόσο καλό κάνει τελικά;

Κορίτσια μεγάλη προσοχή!Αυτά είναι τα θετικά και τα αρνητικά που έχει το σπέρμα για το πρόσωπο μιας γυναίκας! Πόσο καλό κάνει τελικά;

Σημαντικές πληροφορίες πριν πέσετε με τα μούτρα «κυριολεκτικά» στο κόσμο του σπέρματος…
Υπάρχουν άπειρα φυσικά, DIY κόλπα σε ότι αφορά την απόκτηση ενός λαμπερού δέρματος που η λάμψη του θα φαίνεται ακόμα και από το διάστημα.

Ένα από αυτά που ίσως έχετε ή και δεν έχετε ακούσει ποτέ, αφορά την χρήση σπέρματος, το οποίο περιλαμβάνει το τρίψιμο του στο πρόσωπο στο όνομα ενός υπέροχου δέρματος που δεν γερνάει ποτέ και σε κάνει να μοιάζει σαν 22χρovη.

Αν αυτό σας ακούγεται κάπως περίεργο, είναι επειδή είναι. Ο Dr. Will Kirby, ένας διάσημος δερματολόγος από το Λος Άντζελες, είναι εδώ για να ξεκαθαρίσει όλους τους μύθους που κάποιος (βήχας * άνδρες ) έχει εξαπλώσει για το αποτέλεσμα του σπέρματος στο δέρμα σας.

Δείτε όλα αυτά που πρέπει να γνωρίζετε.

Υπάρχει πρωτεΐνη στο σπέρμα, το οποίο είναι καλό για σας (#πλεονεκτήματα), αλλά όχι αρκετή για να κάνει πραγματική διαφορά. Είναι αλήθεια ότι η πρωτεΐνη κάνει καλό στο δέρμα, τα μαλλιά και τα νύχια σας. Είναι επίσης αλήθεια ότι το σπέρμα περιέχει πρωτεΐνη. Αυτό που δεν είναι αλήθεια είναι ότι υπάρχει αρκετή πρωτεΐνη για να προσφέρει οφέλη για το δέρμα σας σε αντίθεση με τα όσα ισχυρίστηκε στο παρελθόν ο πρώην συντάκτης του Cosmopolitan Helen Gurley Brown, όταν επαινούσε την χρήση σπέρματος στο πρόσωπο. Ο Dr. Will Kirby είπε επίσης ότι δεν υπάρχουν αποδείξεις ότι η τοπική εφαρμογή πρωτεΐνης στο δέρμα σας θα έκανε γενικότερα καλό, ούτως ή άλλως.

Δεν υπάρχει τίποτα στο σπέρμα που έχει οφέλη για το δέρμα σας. Εάν το να «τελειώσει» κάποιος στο πρόσωπό σας, είναι κάτι που σας αρέσει ,αυτό είναι υπέροχο και ωραίο. Αλλά αν το παίρνετε μόνο στο ντους μαζί σας επειδή νομίζετε ότι είναι καλό για σας, ξανασκεφτείτε το. «Δεν υπάρχει τίποτα στο σπέρμα που έχει αποδεδειγμένα οφέλη για το δέρμα σας», λέει ο Dr. Kirby. «Όποιος διαφωνεί είναι είτε λάθος ενημερωμένος ή σκόπιμα παραπλανητικός. Ή είναι απλώς βλάκας. «

Υπάρχουν όντως κρέμες για το πρόσωπο που περιέχουν σπέρμα, αλλά στην πραγματικότητα όλα αυτά είναι αηδίες. Ορισμένες τρομακτικές γωνιές στην μπλογκόσφαιρα της ομορφιάς το έχουν τραβήξει πολύ μακρυά στην δημιουργία διάφορων σκευασμάτων για το πρόσωπο με βάση το σπέρμα. Αλλά επειδή κάτι υπάρχει ως ένα DIY video αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει και να το κάνεις. «Πόσο μάλλον για το σπέρμα από μόνο του, άλλο τόσο και για τις κρέμες προσώπου με σπέρμα, όλα είναι ένας μύθος και τα συγκεκριμένα φαίνεται να υπάρχουν και σε άφθονες ποσότητες,» αναφέρει ο Dr. Kirby.

Ναι, μπορεί να είστε αλλεργικές στο σπέρμα. Έτσι αντί να κάνετε το δέρμα σας να φαίνεται τόσο φρέσκο όσο την ημέρα που γεννηθήκατε, το να γεμίσετε το πρόσωπο σας με σπέρμα, αυτό μπορεί στην πραγματικότητα να ερεθίσει και να ξηράνει το δέρμα σας. » «Υπήρξαν πολλές αναφορές σε περιπτώσεις όπου ένα άτομο ανέπτυξε αλλεργία σε μία ή σε περισσότερες πρωτεΐνες του σπέρματος, που οδήγησαν σε αλλεργική δερματίτιδα εξ επαφής, που εκδηλώνεται με προσωρινή ερυθρότητα και ήπιο οίδημα στο δέρμα όπου εφαρμόζεται», ανέφερε ο Kirby. Η κατάσταση ονομάζεται «ανθρώπινη σπερματική υπερευαισθησία σε πρωτεΐνες πλάσματος», και είναι κάτι πέρα για πέρα αληθινό.

Ακόμη κι αν είναι μόνο στο πρόσωπο σας, το σπέρμα μπορεί να σας μεταδώσει κάποιο αφροδίσιο νόσημα. Όπως τα χλαμμύδια που δεν μεταδίδονται μόνο με την επαφή. «Πολλοί άνθρωποι – ακόμη και όντας μονογαμικοί – έχουν διαγνωσθεί με σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις που μπορούν να εξαπλωθούν στις βλεννώδεις μεμβράνες, τα χείλη, τα ρουθούνια και τα μάτια σας μέσω της τοπικής εφαρμογής της αντρικής εκσπερμάτωσης, και αυτό το τονίζουμε για όλους όσους αναζητούν μια αισθητική βελτίωση.» αναφέρει ο Dr. Kirby. Εννοείται ότι το απαλό, και λείο δέρμα είναι κάτι το επιθυμητό, αλλά πιθανόν να μην αξίζει και αυτό το ρίσκο των επιπλοκών που δεν γνωρίζατε μέχρι σήμερα ότι υπάρχουν, όπως για παράδειγμα, τα χλαμύδια στα μάτια. Δεν συμφωνείτε;