3 +1 μυστικά ομορφιάς των celebrities που αξίζει να ανακαλύψεις εδώ και τώρα!

Μια δοκιμή θα σε πείσει

3 +1 μυστικά ομορφιάς των celebrities που αξίζει να ανακαλύψεις εδώ και τώρα!

Τα 3 + 1 μυστικά ομορφιάς των αγαπημένων μας celebrities είναι εδώ και αξίζει να τα ανακαλύψεις!

"Kάντε κάθε πρωί λίγο μασάζ στο πρόσωπό σας για να "ξυπνήσετε" του μύες του προσώπου. Ακόμα κι αν έχω κοιμηθεί μόλις τρεις ώρες, το αποτέλεσμα είναι θεαματικό" λέει η Cate Blanchett.

Αλλάξτε τις μαξιλαροθήκες σας τακτικά. Οι βρώμικες μαξιλαροθήκες μπορεί να δημιουργήσουν σπυράκια στο δέρμα σας! To προτείνει και η Kourtney Kardashian!

Για τα μαλλιά που φριζάρουν, περάστε από τα μαλλιά σας ένα μαντηλάκι καθαρισμού για να τα συμμαζέψει και ταυτόχρονα να προσθέσει ένα ευχάριστο άρωμα! To κάνει και η Khloe Kardashian!

Χρησιμοποιήστε εργαλεία μασάζ για το πρόσωπο. Το μασάζ με ράβδους κρυστάλλων μπορεί να αναζωογονήσει την επιδερμίδα αυξάνοντας την κυκλοφορία του αίματος με αποτέλεσμα να απελευθερώνονται οι τοξίνες και να ηρεμούν οι φλεγμονές. "Απλά σβήνουν χρόνια με κάθε κίνηση!", λέει η Tracee Ellis Ross.

#Nofilter: 7 μυστικά ομορφιάς για να έχεις πάντα φωτογένεια!

Ακολούθησε πιστά αυτά τα 7 μυστικά ομορφιάς για να έχεις πάντα την τέλεια φωτογένεια! Είναι εύκολα tips και θα σε βοηθήσουν πολύ!

1)Φώτισε τα μάτια σου!

Καθαρά μάτια και γεμάτη καρδιά, δεν μπορείς να χάσεις ποτέ. Αλλά σοβαρά η ματιά είναι το παν σε ένα πρόσωπο! Πριν βαφτείς βάλε λίγο κολύριο να καθαρίσεις τα μάτια σου!

2)Περιποιήσου το δέρμα σου!

Γεγονός: Το μαλακό και ενυδατωμένο δέρμα ισοδυναμεί με μισή αρχοντιά! Τι σημαίνει αυτό για σένα; Το παν!

Μετά το πλύσιμο στο πρόσωπό σου, κάνε μια μάσκα για δέκα έως 15 λεπτά, ενώ μπορείς συγχρόνως να ετοιμάζεσαι! Βάλε επιπλέον και μια ενυδατική πριν κλείσουν οι πόροι σου και άστην να βυθιστεί στο δέρμα σου! Μετά θα λάμπεις Μπάμπη μου, θα λάμπεις!

3)Βεβαιώσου ότι το foundation που χρησιμοποιείς είναι ακριβώς στον τόνο του δέρματός σου!

Αν είναι πιο ανοιχτό από το δέρμα σου θα φαίνεσαι λίγο φαντασματάκι στο flash της φωτογραφίες ενώ αν είναι πιο σκούρο θα φαίνεται σαν να έχεις μαυρίσει τοπικά.

4)Ήρεμα με το concealer!

Sorry, αλλά αν είσαι από αυτές που βάζεις 1 εκατομμύριο στρώσεις concealer τότε όχι μόνο δεν κρύβεις τις ατέλειες σου γύρω από τα μάτια αλλά στην πραγματικότητα φέρνεις περισσότερο προσοχή σε εκείνο το σημείο!

5)Σκούρυνε τα φρύδια σου βάφοντάς τα!

Είτε με σκιά, είτε με μολύβι αυτό το tip θα σε κάνει να είσαι πάντα κούκλα στη φωτογραφία καθώς θα τονίσει αινιγματικά το βλέμμα σου!Βάλε μια απόχρωση λίιιιγο πιο σκούρα από το φυσικό σου χρώμα!

6)Κάνε τα μάτια σου επιβλητικά!

Ξέχνα τα smoky eyes! Aν θέλεις πραγματικά να λάμπει το βλεμμα σου μέσα στο καλοκαίρι βάλε μια ουδέτερη σκιά σε όλο το βλέφαρο και τόνισε λίγο το κόκκαλο του ματιού με μία πιο σκούρα! Βάλε μάσκαρα και δε θα καταλάβεις κανείς ότι έχεις βαφτεί και βγαίνει τόσο κουκλάρα στη φώτο!

7)Go for RED!

Tα σκούρα χείλη μπορεί να είναι must αυτή τη στιγμή, αλλά δυστυχώς τείνουν να κάνει τα χείλη να φαίνονται πιο λεπτά. Για την καλύτερη φωτογραφία απλά βάλε το πιο κόκκινο κραγιόν που έχεις!