Έξυπνο και εύκολο τρικ για να αφαιρείς την άμμο από τα πόδια σου στην παραλία!

Χωρίς νερό και σκούπισμα!

Έξυπνο και εύκολο τρικ για να αφαιρείς την άμμο από τα πόδια σου στην παραλία!

Ένα έξυπνο και εύκολο τρικ για να αφαιρείς την άμμο από τα πόδια σου στην παραλία!

Έχουμε φτάσει στα μέσα του καλοκαιριού και το μόνο που θέλουμε είναι να περάσουμε όλη την ημέρα στην παραλία κάνοντας ηλιοθεραπεία, πίνοντας freddo (ή cocktail!) και κολυμπώντας στην θάλασσα.

Όλη αυτή η ονειρεμένη εμπειρία φτάνει στο τέλος της όταν έρχεται η ώρα να φορέσουμε τις σαγιονάρες μας για να φύγουμε από την παραλία. Αυτό είναι το τρικ για να μαυρίσεις εύκολα και γρήγορα χωρίς σολάριουμ!

Τα πόδια μας είναι γεμάτα άμμο και δεν υπάρχει χειρότερη αίσθηση από αυτή! Τα αμμώδη πόδια τρίβονται με τις σαγιονάρες και μας κάνει να ανατριχιάζουμε αλλά και να νιώθουμε άβολα.

Τα σκουπίζουμε με πετσέτα ή μπαίνουμε πάλι στην θάλασσα να τα ξεπλύνουμε και το αποτέλεσμα είναι πάλι το ίδιο.

Πώς θα μπούμε έτσι στο αυτοκίνητο χωρίς να το λερώσουμε;

Ψάχνοντας στο Διαδίκτυο, πέσαμε πάνω σε ένα hack που θα μας φανεί σωτήριο.

Το hack αυτό το σκέφτηκαν γονείς στο Mumsnet, ως έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο να στεγνώσουν τα πόδια και τα απομακρύνουν την άμμο από τα παιδιά τους.

Θα χρειαστείς μόνο ένα υλικό για sand-free πόδια: Ταλκ.

Εφάρμοσε μια μεγάλη ποσότητα από πούδρα ταλκ στα πόδια σου όταν είσαι έτοιμη να φύγεις από την παραλία.

Τρίψε καλά μέχρι η πούδρα να απορροφήσει την υγρασία ενώ η πετσέτα θα απομακρύνει τους κόκκους της άμμου εντελώς.

Πανέξυπνο, εύκολο και γρήγορο!

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα πας παραλία, μην ξεχάσεις το ταλκ μαζί με το αντιηλιακό σου.

6 μοναδικά tips για τέλεια πόδια το καλοκαίρι!

Μπήκε το καλοκαίρι και ήρθε η ώρα να φορέσεις τα σορτσάκια που τόσο αγαπάς!Διάβασε παρακάτω,τα 6 μοναδικά tips για να αποκτήσεις τέλεια πόδια,ακόμη και με το ξυραφάκι!

Κάντε καλή απολέπιση. Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας σε αυτή τη φόρμουλα και το πιο σημαντικό βήμα. Απολεπίστε πολύ καλά τα σημεία που πρόκειται να αποτριχώσετε. Με αυτό τον τρόπο θα ελευθερώσετε ακόμα και τις πιο μικρές τρίχες που μπορεί να κρύβονται κάτω από νεκρά κύτταρα και θα τις θα τις αφήσετε στο έλεος του ξυραφιού.

Αγοράστε ένα καλό ξυραφάκι. Με μερικές εξαιρέσεις, τα ξυραφάκια μιας χρήσης δεν απομακρύνουν καλά τις τρίχες. Επιλέξτε ένα με ξεχωριστές κεφαλές, αντρικό ή γυναικείο και μη χρησιμοποιείτε την κεφαλή παραπάνω από τρείς φορές. Οι λεπίδες του ξυραφιού αμβλύνονται και δεν κάνουν καλό ξύρισμα.

Μην ξυρίζεστε με αφρόλουτρο. Το καλύτερο προϊόν για το ξύρισμα –ίσως καλύτερο και από τον αφρό ξυρίσματος- είναι η μαλακτική κρέμα μαλλιών. Απλώστε τη στα σημεία που θέλετε να περιποιηθείτε και θα δείτε πως το ξυραφάκι θα γλιστρά με τεράστια ευκολία.

Περάστε το ίδιο σημείο τρείς φορές. Κάθε φορά αυξάνοντας ελαφρά την πίεση ώστε να πετύχετε όσο το δυνατόν κοντινότερο ξύρισμα γίνεται.

Γυρίστε το νερό στο κρύο. Δεν προσπαθούμε να σας βασανίσουμε. Με το κρύο το δέρμα σας θα ανατριχιάσει και οι τρίχες που δεν ελευθερώθηκαν με το scrub θα κάνουν την εμφάνιση τους. Πιστέψτε μας, είναι πολλές και είναι εκείνες που ξεφεύγουν και την ίδια μέρα κάνουν τα πόδια σας να τσιμπάνε. Αφού βάλετε το κρύο νερό, περάστε άλλη μια φορά το ξυραφάκι από τα πόδια σας.

Ενυδατώστε πολύ καλά. Με αυτό τον τρόπο το δέρμα σας θα είναι πολύ μαλακό κι έτσι θα επιτρέψει στις τρίχες να το διαπεράσουν με ευκολία. Ακόμα κι αν δεν ξυρίσετε τα πόδια σας την επόμενη μέρα βάλτε και πάλι κρέμα. Θα βοηθήσει τις τρίχες που έκαναν την εμφάνιση τους να μαλακώσουν και να μην είναι άγριες στην αφή.