Τα 5 top μυστικά για τέλεια αποτρίχωση στην γραμμή του μπικίνι!

Ο σωστός τρόπος για την αποφυγή ερεθισμού!

Τα 5 top μυστικά για τέλεια αποτρίχωση στην γραμμή του μπικίνι!

Σου παρουσιάζουμε τα 5 top μυστικά για την τέλεια αποτρίχωση στη γραμμή του μπικίνι!

Αυτός είναι ο σωστός τρόπος για να αποφύγετε ή έστω να μειώσετε τους ερεθισμούς.

Τα high cut μπικίνι αποτελούν τη Νο1 τάση στα μαγιό για φέτος και η αλήθεια είναι ότι δεν μπορέσαμε να αντισταθούμε να τα προσθέσουμε στην -ήδη μεγάλη- συλλογή μας. Διακοπές και περίοδος: Κορίτσια αυτές είναι οι λύσεις για να μην σας νοιάζει καθόλου!

Ποιος μπορεί να μας αδικήσει άλλωστε; Αποπνέουν έναν vintage αέρα, που λατρεύουμε, είναι απίστευτα σ3ξι και το κυριότερο τρομακτικά κολακευτικά! Το μόνο πρόβλημα είναι ότι χρειάζονται μια πολύ καλά περιποιημένη γραμμή μπικίνι!

Ό,τι χρώμα μαλλιών και ό,τι επιδερμίδα και να έχετε, η αποτρίχωση ειδικά σε αυτό το σημείο είναι ο ορισμός του #thestruggleisreal για όλες μας! Κι όμως υπάρχει τρόπος να αποκτήσετε το τέλειο bikini line που βλέπετε στο Instagram και μάλιστα χωρίς Photoshop!

Ακολουθήστε τις συμβουλές μου και σάς υπόσχομαι πως θα πείτε αντίο στη φαγούρα και το εφέ φράουλας στην επιδερμίδα σας:

1.Κάντε ένα καυτό μπάνιο πριν την αποτρίχωση
Χάρη στους υδρατμούς, όχι μόνο θα χαλαρώσετε, αλλά και θα επιτρέψετε στους πόρους σας να ανοίξουν και στην επιδερμίδα σας να μαλακώσει κάνοντας έτσι το ξύρισμα πολύ πιο εύκολο και ανώδυνο.

2.Χρησιμοποιήστε μία κρέμα για πριν το ξύρισμα
Μειώνει το αίσθημα κνησμού και καταπραΰνει την ερεθισμένη επιδερμίδα μετά το ξύρισμα ή το κερί.

3.Ενυδάτωση και πάλι ενυδάτωση
Η ενυδάτωση της περιοχής με ένα λαδάκι σώματος όχι μόνο θα την κάνει απίστευτα απαλή, αλλά θα κάνει και την επιδερμίδα λιγότερο επιρρεπή σε ερεθισμούς. Επιπλέον θα μειώσει τις πιθανότητες να εφανιστούν τρίχες που μεγαλώνουν προς τα μέσα- ένα πρόβλημα που πολλές γυναίκες αντιμετωπίζουν μετά την αποτρίχωση. Απλώστε το μερικές φορές την εβδομάδα στην περιοχή και δείτε πόσο λιγότερο επίπονη είναι η αποτρίχωση με κερί μετά!

4.Κάντε συχνά απολέπιση
Η εβδομαδιαία απολέπιση του προσώπου εξασφαλίζει την υγιή και λαμπερή όψη του. Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για την περιοχή του μπικίνι. Χρησιμοποιήστε ένα ήπιο απολεπιστικό προϊόν για να απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας σας και να μειώσετε την πιθανότητα εμφάνισης τριχών που μεγαλώνουν προς τα μέσα. Εάν ξυρίζετε την περιοχή, μην παραλείπετε ποτέ αυτό το βήμα, καθώς η απολέπιση βοηθά το ξυραφάκι ώστε να φτάνει πολύ πιο κοντά στη ρίζα της τρίχας.

5.Επιλέξτε τα σωστά εσώρουχα
Ο πολυεστέρας είναι ένα ύφασμα που δεν «αναπνέει» και «κολλά» στο σώμα, γεγονός που αυξάνει τις πιθανότητες ερεθισμού της επιδερμίδας. Προτιμήστε τα εσώρουχα από 100% βαμβάκι, τα οποία επιτρέπουν στην επιδερμίδα να «αναπνέει» και μειώνουν τις πιθανότητες εμφάνισης τριχών που μεγαλώνουν προς τα μέσα.

Προσοχή! Στο παραπάνω κείμενο αναφερόμαστε στην εξωτερική γραμμή του μπικίνι. Καλό είναι να αποφεύγετε την επαφή των προϊόντων με την ευαίσθητη περιοχή.

Πηγή: marieclaire.gr

6 μοναδικά tips για τέλεια πόδια το καλοκαίρι!

Μπήκε το καλοκαίρι και ήρθε η ώρα να φορέσεις τα σορτσάκια που τόσο αγαπάς!Διάβασε παρακάτω,τα 6 μοναδικά tips για να αποκτήσεις τέλεια πόδια,ακόμη και με το ξυραφάκι!

Κάντε καλή απολέπιση. Αυτό είναι το κλειδί της επιτυχίας σε αυτή τη φόρμουλα και το πιο σημαντικό βήμα. Απολεπίστε πολύ καλά τα σημεία που πρόκειται να αποτριχώσετε. Με αυτό τον τρόπο θα ελευθερώσετε ακόμα και τις πιο μικρές τρίχες που μπορεί να κρύβονται κάτω από νεκρά κύτταρα και θα τις θα τις αφήσετε στο έλεος του ξυραφιού.

Αγοράστε ένα καλό ξυραφάκι. Με μερικές εξαιρέσεις, τα ξυραφάκια μιας χρήσης δεν απομακρύνουν καλά τις τρίχες. Επιλέξτε ένα με ξεχωριστές κεφαλές, αντρικό ή γυναικείο και μη χρησιμοποιείτε την κεφαλή παραπάνω από τρείς φορές. Οι λεπίδες του ξυραφιού αμβλύνονται και δεν κάνουν καλό ξύρισμα.

Μην ξυρίζεστε με αφρόλουτρο. Το καλύτερο προϊόν για το ξύρισμα –ίσως καλύτερο και από τον αφρό ξυρίσματος- είναι η μαλακτική κρέμα μαλλιών. Απλώστε τη στα σημεία που θέλετε να περιποιηθείτε και θα δείτε πως το ξυραφάκι θα γλιστρά με τεράστια ευκολία.

Περάστε το ίδιο σημείο τρείς φορές. Κάθε φορά αυξάνοντας ελαφρά την πίεση ώστε να πετύχετε όσο το δυνατόν κοντινότερο ξύρισμα γίνεται.

Γυρίστε το νερό στο κρύο. Δεν προσπαθούμε να σας βασανίσουμε. Με το κρύο το δέρμα σας θα ανατριχιάσει και οι τρίχες που δεν ελευθερώθηκαν με το scrub θα κάνουν την εμφάνιση τους. Πιστέψτε μας, είναι πολλές και είναι εκείνες που ξεφεύγουν και την ίδια μέρα κάνουν τα πόδια σας να τσιμπάνε. Αφού βάλετε το κρύο νερό, περάστε άλλη μια φορά το ξυραφάκι από τα πόδια σας.

Ενυδατώστε πολύ καλά. Με αυτό τον τρόπο το δέρμα σας θα είναι πολύ μαλακό κι έτσι θα επιτρέψει στις τρίχες να το διαπεράσουν με ευκολία. Ακόμα κι αν δεν ξυρίσετε τα πόδια σας την επόμενη μέρα βάλτε και πάλι κρέμα. Θα βοηθήσει τις τρίχες που έκαναν την εμφάνιση τους να μαλακώσουν και να μην είναι άγριες στην αφή.