Κορίτσια μεγάλη προσοχή! Αυτά είναι τα tips για να αποκτήσεις ημιμόνιμο μανικιούρ μόνη σου!

Θα τα αγαπήσετε σίγουρα!

Κορίτσια μεγάλη προσοχή! Αυτά είναι τα tips για να αποκτήσεις ημιμόνιμο μανικιούρ μόνη σου!

Κορίτσια μεγάλη προσοχή! Αυτά είναι τα tips για να αποκτήσεις ημιμόνιμο μανικιούρ μόνη σου! Εφάρμοσε αυτά τα μυστικά και δεν θα χρειαστεί να πας στην ειδικό σου!

Δεν χρειάζεται να απευθυνθείτε ξανά σε επαγγελματία για το βάψιμο των νυχιών σας. Διαβάστε τα επαγγελματικά tips που ακολουθούν και αποκτήστε μανικιούρ -στο σπίτι- που διαρκεί περισσότερο!

Οι 4 top αποχρώσεις νυχιών για τις γιορτές! (σύμφωνα με τη γνώμη του ειδικού)

1. Προετοιμάστε την επιδερμίδα και τα νύχια κάνοντας ένα καλό μασάζ στα χέρια σας με μια κρέμα που περιέχει ειδικά θρεπτικά συστατικά για τα νύχια.

2. Στη συνέχεια πλύνετε καλά τα χέρια και περάστε τα νύχια σας με λίγο οινόπνευμα για να απομακρύνετε κάθε ίχνος λιπαρότητας.

3. Πριν εφαρμόσετε τη βάση περάστε τα νύχια σας με μια μπατονέτα βουτηγμένη σε λευκό ξίδι για να δημιουργήσετε ένα προστατευτικό φιλμ.

4. Τρίψτε τα νύχια σας με μια λίμα με ήπιο buffer για να τους χαρίσετε λάμψη και να επιτρέψετε στο βερνίκι να «πιάσει» καλύτερα.

5. Λιμάρετε τα νύχια σας στο περίγραμμα από τα πετσάκια σας. Ετσι θα έχουν λιγότερες πιθανότητες να σπάσουν.

6. Μην κόβετε τα πετσάκια! Σπρώξτε τα προς τα πίσω με λίγο λαδάκι για να μη τα βάψετε και αυτά.

7. Βάλτε τη βάση, το base coat. Αναζητήστε μια σύνθεση εμπλουτισμένη με κερατίνη που θα δυναμώσει τα νύχια και θα κρατήσει μακριά το αντιαισθητικό κιτρίνισμα που παρατηρείτε συχνά όταν τα ξεβάφετε.

8. Επενδύστε στις καλύτερες συνθέσεις της αγοράς αφού με τον τρόπο αυτό το μανικιούρ σας θα μείνει ανέπαφο για περισσότερες μέρες και θα σας γλιτώσει χρόνο και χρήματα.

9. Μην ξεχάσετε να ανακινήσετε καλά το μπουκαλάκι. Οι μπίλιες που βλέπετε και ακούτε μέσα βοηθούν τις χρωστικές να αναμειχθούν καλά, δεν αφήνουν το βερνίκι να στεγνώσει και βοηθούν ώστε να αποφύγετε τις φυσαλίδες αέρα που χαλούν το τελικό αποτέλεσμα. Ωστόσο, μην ανακινείτε το βερνίκι πάνω-κάτω. Τρίψτε το ανάμεσα στα χέρια σας για να μη δημιουργηθούν φυσαλίδες αέρα.

10. Το μυστικό για ομοιόμορφο χρώμα που κρατάει περισσότερο είναι οι λεπτές στρώσεις χρώματος. Ιδανικά περνάμε κάθε νύχι 3 φορές αφού η προηγούμενη στρώση έχει στεγνώσει και προτιμούμε να χρησιμοποιούμε λιγότερο προϊόν.

11. Κάντε υπομονή, το βερνίκι δεν θα στεγνώσει στα πρώτα πέντε λεπτά ακόμα και αν χρησιμοποιήσετε ειδικά προϊόντα που στεγνώνουν γρήγορα.

Το καλό top coat είναι εξίσου σημαντικό με τη διαδικασία. Θα βοηθήσει να μείνει το χρώμα στη θέση του και να μην ξεφτίσει, ενώ θα δυναμώσει τα νύχια σας.

Το μυστικό

Φροντίστε να απορροφηθούν πολύ καλά όλα τα προϊόντα που θα εφαρμόσετε στα νύχια σας, πριν περάσετε τελικά το χρώμα της επιλογής σας. Σε αντίθετη περίπτωση, η εφαρμογή δεν θα γίνει όπως πρέπει και δεν θα έχετε μονιμότητα στο αποτέλεσμα. Ήδη από την πρώτη μέρα θα παρατηρήσετε σημεία από το μανόν σας να έχει μετακινηθεί δημιουργώντας έτσι ένα άσχημο αποτέλεσμα. Τέλος,να έχετε στο μυαλό σας πριν ξεκινήσετε τη διαδικασία του μανικιούρ πως θα πρέπει να έχετε μπροστά σας αρκετές ώρες. Μην κάνετε τόσο κόπο και αμέσως μπείτε στη διαδικασία να ντυθείτε για να φύγετε. Η καταστροφή του μανικιούρ σας θα είναι βέβαιη.

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ TV 24 ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,50€