Ρίξε μαγειρική σόδα στην μπανιέρα του σπιτιού σου και μπες μέσα! Το κόλπο που δεν αποκαλύπτουν οι γιατροί...

Θα πάθεις πλάκα!

Ρίξε μαγειρική σόδα στην μπανιέρα του σπιτιού σου και μπες μέσα! Το κόλπο που δεν αποκαλύπτουν οι γιατροί...

Το κόλπο που δεν αποκαλύπτουν οι γιατροί θα στο πούμε εμείς εδώ στο Youweekly.gr! Ρίξε μαγειρική σόδα στην μπανιέρα του σπιτιού σου και μπες μέσα, θα σου κάνει καλό!

Εάν έχεις ψάξει ποτέ για φυσικές θεραπείες, ή έχεις ακούσει κάποιες συμβουλές υγείας από τη γιαγιά σας, πιθανότατα να έχεις μάθει ότι η μαγειρική σόδα είναι ένα πολύ δημοφιλές συστατικό.

Από παλαιά κόλπα μέχρι και σύγχρονες εφαρμογές, η μαγειρική σόδα ή αλλιώς όξινο ανθρακικό νάτριο, χρησιμοποιείται και έχει θαυματουργές χρήσεις.

Μούλιασμα στο μπάνιο

Ένα μπάνιο με μαγειρικής σόδα μπορεί να βοηθήσει στην αλκαλοποίηση και αποτοξίνωση του δέρματός σας και σε άλλες περιοχές του σώματός σας που δεν δίνετε ιδιαίτερη προσοχή. Μπορείτε να ρίξετε περίπου 5 κουταλιές μαγειρική σόδα στην γεμάτη με νερό μπανιέρα σας και να απολαύσετε ένα αποτοξινωτικό μπάνιο.

Τέλος, δώστε μεγάλη προσοχή! Αυτά είναι τα 4 αντικείμενα στο σπίτι σου που δεν πρέπει να έρθουν ποτέ σε επαφή με την μαγειρική σόδα!

Tips για την κουζίνα του σπιτιού σου! Ρίξε στα ντουλάπια μαγειρική σόδα και θα πάθεις πλάκα!

Σου το εγγυόμαστε πως θα σου βγουν τα μάτια έξω με το αποτέλεσμα από αυτό το συγκεκριμένο tips για την κουζίνα του σπιτιού σου που θα σου δώσουμε! Ρίξε στα ντουλάπια σου μαγειρική σόδα και θα είναι σαν καινούργια...

Ικανή να κάνει θαύματα, όταν την χρησιμοποιείτε στην μαγειρική ή τη ζαχαροπλαστική, η μαγειρική σόδα υπόσχεται να σας καταπλήξει με 11 ακόμα χρήσεις μέσα το σπίτι.

Η αποτελεσματικότητά της οφείλεται στο γεγονός ότι αποτελεί ένα φυσικό καθαριστικό και αποσμητικό. Προμηθευτείτε αρκετά κουτιά και αρχίστε να αντιμετωπίζετε ό,τι σας απασχολούσε μέχρι σήμερα με τη μαγειρική σόδα!

Απολυμάνετε την κουζίνα σας Μπορείτε να καθαρίσετε σχεδόν κάθε επιφάνεια της κουζίνας σας με μαγειρική σόδα. Συνδυάστε την με νερό σε ένα βαποριζατέρ ή πασπαλίστε τη σε ένα βρεγμένο σφουγγάρι ή πανί και καθαρίστε έτσι πάγκους, ντουλάπια, νεροχύτες από ανοξείδωτο ατσάλι, φούρνους μικροκυμάτων, απορροφητήρες, μαγειρικά σκεύη, πλαστικά μπολ μέχρι και το ίδιο του σφουγγάρι που χρησιμοποιείτε για το πλύσιμο των πιάτων.

Μην ξεχνάς, όμως, πως οι χρήσεις της μαγειρικής σόδας είναι τόσες πολλές που εκτός από το σπίτι σου μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και για μάσκα στο πρόσωπό σου! Θα σου εξαφανίσει τους μαύρους κύκλους!

Πηγή: spirossoulis.com