Κορίτσια προσοχή! Θέλετε να παραμείνετε λαμπερή μετά το ρεβεγιόν; Αυτή είναι η φυσική μάσκα που κάνει "θαύματα"!

Θα την αγαπήσετε!

Κορίτσια προσοχή! Θέλετε να παραμείνετε λαμπερή μετά το ρεβεγιόν; Αυτή είναι η φυσική μάσκα που κάνει

Κορίτσια δώστε προσοχή γιατί αυτή η μάσκα είναι φυσική και κάνει "θαύματα"! Θέλετε να παραμείνετε λαμπερή μετά το ρεβεγιόν αλλά δεν θέλετε να ξοδευτείτε; Σας έχουμε την λύση για υπέροχη επιδερμίδα!

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα και θα αποκτήσετε φρέσκο πρόσωπο στο λεπτό!

Τα υλικά είναι λίγα και απλά που μπορεί να έχετε ήδη στο σπίτι σας, για αυτό ξεκινήστε!

Θα χρειαστείτε:

4 κουτ.γλυκού κόκκους καφέ περασμένους από το multi

4 κουτ. γλυκού κακάο σε σκόνη

8 κουτ. γλυκού γιαούρτι (εναλλακτικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελαιόλαδο ή αγνό έλαιο καρύδας αν έχετε αφυδατωμένη επιδερμίδα, βάζοντας τη μισή ποσότητα)

2 κουτ. γλυκού μέλι (αν έχετε ξηρή επιδερμίδα) ή 1 κουτ. γλυκού λεμόνι (αν έχετε λιπαρή επιδερμίδα)

Οδηγίες:

Αναμείξτε τον καφέ και το κακάο σε ένα μπωλ. Προσθέστε το γιαούρτι (ή το έλαιο που επιλέξατε) και ανακατέψτε μέχρι να πάρει μια πλούσια υφή. Προσθέστε το μέλι, (καλύτερα να το έχετε ζεστάνει σε μπεν μαρί για να ενσωματωθεί πιο εύκολα στα υπόλοιπα υλικά της μάσκας). Απλώστε την στο πρόσωπο και το λαιμό, κάντε απαλό μασάζ με κυκλικές κινήσεις και αφήστε τη για 15 λεπτά.

Πάρτε ένα μαλακό πανάκι, βρέξτε το με χλιαρό νερό και ξεκινήστε να αφαιρείτε την μάσκα.

Επίσης σας έχουμε βρει σπιτική μάσκα προσώπου με κακάο και γιαούρτι, που αποτελεί βόμβα αντιγήρανσης!

Μαγική μάσκα προσώπου με μέλι, λεμόνι και παπάγια για αναζωογονημένο δέρμα!

Σούπερ μαγική μάσκα με λεμόνι, μέλι και παπάγια για όλες εμάς που θέλουμε αναζωογονημένο δέρμα εύκολα και χωρίς να δώσουμε πολλά χρήματα!

Πάμε όμως να δούμε τα βήματα που θα ακολουθήσουμε, ώστε να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα:

Μάσκα με μέλι, λεμόνι και παπάγια
Η παπάγια είναι ένα εξαιρετικά υγιές φρούτο, γεμάτο με αντιγηραντικές ιδιότητες που καταπολεμούν τις ρυτίδες και τις σκοτεινές κηλίδες. Επιπλέον, καθιστά το δέρμα πιο σφριγηλό και αναζωογονημένο και το ένζυμο της, παπαΐνη, προστατεύει από το σχηματισμό πύου και καταπραΰνει τη φλεγμονή.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αναμίξετε το μέλι, το λεμόνι ( 10 σταγόνες χυμό λεμόνι) με την παπάγια ( 2 κουταλιές πολτού) και να εφαρμόσετε το μείγμα στο πρόσωπο και το λαιμό. Αφήστε το να δράσει για 10 λεπτά και ξεπλύνετε. Θα απολέσει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και καθαρό.

Προσοχή: Αν αποφασίσατε να κάνετε μια μάσκα με λεμόνι, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα οξέα των εσπεριδοειδών με ταυτόχρονη έκθεση στον ήλιο προκαλούν μερικές φορές φωτοευαισθησία.

Η super αναπλαστική μάσκα προσώπου με μαγιά μπύρας και μέλι!

Μάσκα ομορφιάς με 3 θαυματουργά υλικά! Μέλι κανέλα και ελαιόλαδο!

Μια μάσκα ομορφιάς που θα κάνει θαύματα στο πρόσωπό σας, είναι εδώ και με μόνο 3 υλικά, μέλι, κανέλα και ελαιόλαδο!

Θα σας αφήσει νεότερες, ενυδατωμένες και με περισσότερα λεφτά στην τσέπη σας, αφού είναι από σπιτικά, φθηνά υλικά που μπορείτε να βρείτε στην κουζίνα μας και φυσικά να τα φτιάξετε μόνες σας!

Υλικά
1 κουταλιά του γλυκού ελαιόλαδο
1/2 κουταλιά του γλυκού κανέλα σε σκόνη
1 κουταλιά του γλυκού μέλι

Εκτέλεση
Αφού ανακατέψουμε τα υλικά, απλώνουμε τη μάσκα στο πρόσωπο αποφεύγοντας την περιοχή των ματιών με απαλές κινήσεις. Την αφήνουμε να δράσει 15 λεπτά και ξεπλένουμε με χλιαρό νερό.

Οι ευεργετικές αυτές ιδιότητες των 3 αυτών συστατικών έχουν θετικό αντίκτυπο και στην εικόνα μας, διατηρώντας τη φυσική λάμψη και προλαμβάνοντας την δημιουργία ρυτίδων!

Τα οφέλη του κάθε υλικού

Κανέλα
Έχει ένα συστατικό που καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες που είναι καταστροφικές για την επιδερμίδα. Η μυρωδιά της και μόνο, μας χαρίζει ευεξία και βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία του εγκεφάλου μας, ενώ τονώνει και την ερωτική μας διάθεση.

Μέλι
Χρησιμοποιείται συχνά ως καλλυντικό με αντισηπτική και επουλωτική δράση για το δέρμα.

Ελαιόλαδο
Πλούσιο σε αντιοξειδωτικές ουσίες, όπως η βιταμίνη E και οι πολυφαινόλες, αλλά και σε χλωροφύλλη, αποτελεί σύμμαχο όχι μόνο για την υγεία αλλά και για την εξωτερική μας ομορφιά!

Συμβουλή: Υπάρχει περίπτωση να αισθανθείτε μια περίεργη θερμότητα στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια της μάσκας, όμως είναι απολύτως φυσιολογικό και δε πρέπει να σας τρομάξει! Μόνο αν νιώσετε έντονο τσούξιμο ή κάψιμο σημαίνει ότι κάποιο από τα συστατικά σας προκαλεί ευαισθησία και τότε καλύτερο θα ήταν να αφαιρέσετε τη μάσκα.

DIY: Φτιάξε μόνη σου εύκολα μάσκα σώματος με σοκολάτα και μέλι!