Κορίτσια προσοχή! Θέλετε λαμπερή και ανανεωμένη επιδερμίδα; Σας έχουμε το τρικ που θα σας σώσει!

Σας αφορά!

Κορίτσια προσοχή! Θέλετε λαμπερή και ανανεωμένη επιδερμίδα; Σας έχουμε το τρικ που θα σας σώσει!

Κορίτσια δώστε μεγάλη προσοχή καθώς αν είστε και εσείς από εκείνες που θέλετε να αποκτήσετε λαμπερή και ανανεωμένη επιδερμίδα, σας έχουμε το τρικ που θα σας σώσει! Και όμως είναι εφικτό και πολύ πιο εύκολα από ότι περιμένατε!

Μήπως ήρθε η ώρα να ανανεώσεις την καθημερινή ιεροτελεστία φροντίδας σου; Πώς; Με τρία προϊόντα-κλειδί της Ελληνικής Οικολογικής Εταιρείας Vivo Verde, που σίγουρα θα αναβαθμίσουν τη ρουτίνα ομορφιάς σου!

Πες «αντίο» στα σημάδια του χρόνου!
Σε καθαρό πρόσωπο εφάρμοσε με απαλές κυκλικές κινήσεις την κρέμα ημέρας Vivo Reshape 24h, η οποία έχει μυοχαλαρωτικές ιδιότητες, παρόμοιες με εκείνες του botox, αλλά χωρίς καμία παρενέργεια. Η μοναδική της σύνθεση με αντιγηραντικό πενταπεπτίδιο και εξαπεπτίδιο, έλαιο νυχτολούλουδου, βιταμίνη Ε, shea butter, πανθενόλη & πρωτεΐνη σόγιας, απαλαίνει τις λεπτές ρυτίδες, ενώ ακόμη αναπλάθει και συσφίγγει την επιδερμίδα αφήνοντάς την εμφανώς αναζωογονημένη.


Νυχτερινή φροντίδα επιδερμίδας

Χάρισε στην επιδερμίδα σου την περιποίηση που της αξίζει ακόμη και όταν εσύ κοιμάσαι... Η κρέμα νύχτας Vivo Apricot Oil είναι η ιδανική επιλογή, αφού έχει μια εξαιρετικά ενυδατική, αναζωογονητική και αναπλαστική δράση χάρη στα πλούσια έλαια από βερίκοκο, φουντούκι, ρύζι, σουσάμι, σιτάρι και βιταμίνες Ε & Α που περιέχει η σύνθεσή της. Σε όλα αυτά πρόσθεσε ότι προσφέρει ενυδάτωση, ελαστικότητα και λάμψη στην επιδερμίδα, ενώ απορροφάται άμεσα, χωρίς να αφήνει ίχνος λιπαρότητας.


Στοχευμένη δράση
Για ακόμη πιο εντατική φροντίδα, μία με δύο φορές την εβδομάδα χρησιμοποίησε την ενυδατική μάσκα προσώπου με χαβιάρι και κολλαγόνο. Τα πολύτιμα συστατικά της από χαβιάρι και σιτάρι, κολλαγόνο θαλάσσιας προέλευσης και βιταμίνη Ε, συμβάλλουν στην ανανέωση των κυττάρων, ενώ ακόμη τονώνουν, ενυδατώνουν σε βάθος & ανανεώνουν το πρόσωπο, αφήνοντάς το καθαρό και λαμπερό.

επιδερμίδα κρέμα
επιδερμίδα βραδινή κρέμα
επιδερμίδα χαβιάρι


Όλα τα προϊόντα ενδείκνυνται για κάθε τύπο δέρματος.

Αν είσαι και εσύ από εκείνες που φοβούνται το μπότοξ και τις ενέσεις, σου έχουμε λύση για το πως θα "κρατηθείς" νέα με 5 φυσικά τρικς!

ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOUWEEKLY ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,50 ΕΥΡΩ