Φοράς και εσύ κόκκινο outfit όπως η Μελίνα Ασλανίδου; Αυτό είναι το τέλειο κραγιόν για σένα

Είναι μοναδικό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Φοράς και εσύ κόκκινο outfit όπως η Μελίνα Ασλανίδου; Αυτό είναι το τέλειο κραγιόν για σένα

Φοράς και εσύ κόκκινο outfit όπως η Μελίνα Ασλανίδου; Αν ναι και αναρωτιέσαι πως να το κάνεις πιο "ήρεμο" σου έχουμε απάντηση. Αυτό είναι το τέλειο κραγιόν για σένα, που δεν θες να φορέσεις κόκκινο και στα χείλη σου.

Την απάντηση μάλιστα σε αυτό το πρόβλημα έδωσε η ίδια η τραγουδίστρια, που ως λάτρης της μόδας και της ομορφιάς, φροντίζει έτσι ώστε πάντα να μένει λαμπερή και κομψή.

Αυτή τη φορά η ίδια έλαμψε με την φλογερή της εμφάνιση στα κόκκινα, ωστόσο για να μην το παρακάνει επέλεξε να φορέσει ένα κραγιόν σε πιο ήπια απόχρωση, και αυτή δεν είναι άλλη από την απαλή μπεζ nude, που έχουν κάνει trend και μεγάλα ονόματα του εξωτερικού όπως η Kim Kardashian.

Δείτε την γνωστή τραγουδίστρια ωστόσο και σε πρόσφατη εμφάνισή της που μας έδειξε πως να μαγνητίσουμε με τον πιο απλό και γρήγορο τρόπο. Δεν θα το πιστέψετε και σίγουρα το έχετε στην ντουλάπα σας.

Εκτός από το κόκκινο outfit της, έρωτας είναι και αυτή η ολόσωμη φόρμα της Μελίνας Ασλανίδου - Στο χρώμα που κάνει θραύση

Η Μελίνα Ασλανίδου πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται. Γνωρίζει τις της ταιριάζει και αναδεικνύει την σιλουέτα της. Αυτό μάλιστα έκανε, η ολόσωμη φόρμα που επέλεξε να φορέσει σε μια από τις εμφανίσεις της επί σκηνής.

Η τραγουδίστρια διανύει μια από τις πιο όμορφες στιγμές της ζωή της. Στην προσωπική της ζωή έχει βρει τον έρωτα, ενώ στον επαγγελματικό τομέα, σημειώνει μεγάλη επιτυχία, έχοντας στο πλευρό της τον Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Οι δυο τους ξεκίνησαν από το «Hotel Ερμού», όπου καθημερινά ο χώρος γέμιζε από θαμώνες, οι οποίοι διασκέδαζαν μέχρις τις πρώτες πρωινές ώρες με αγαπημένες επιτυχίες των δυο καλλιτεχνών. Πλέον, έχουν αλλάξει στέκι και τους απολαμβάνουμε κάθε Παρασκευή και Σάββατο στο θέατρο Βεργίνα. Και εκεί η Μελίνα Ασλανίδου και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, σημειώνουν «τρελή» επιτυχία και καθημερινά κάνουν χαμό.

Έρωτας η ολόσωμη φόρμα της Μελίνας Ασλανίδου που κάνει χρώμα με το χρώμα της.

Σε μια από τις εμφανίσεις της επί σκηνής, η Μελίνα Ασλανίδου εντυπωσίασε το κοινό της. Η επιτυχημένη τραγουδίστρια επέλεξε να φορέσει μια ολόσωμη φόρμα, η οποία είχε άνοιγμα μπροστά στο μπούστο. Ήταν σε πράσινο στραφταλιζέ χρώμα και το συνδύασε με μποτάκια.

Ωστόσο, επί σκηνής έχει φορέσει και ένα πουκάμισο με σκίσιμο στους ώμους. Τόλμησε να το φορέσεις και εσύ.