Λατρεύεις και εσύ τα λεοπάρ όπως η Βίκυ Καγιά; Αυτό είναι το κραγιόν για τον τέλειο συνδυασμό

Θα "κλέψετε" όλες τις εντυπώσεις!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λατρεύεις και εσύ τα λεοπάρ όπως η Βίκυ Καγιά; Αυτό είναι το κραγιόν για τον τέλειο συνδυασμό

Λατρεύεις και εσύ τα λεοπάρ όπως η Βίκυ Καγιά; Αν ναι τότε αυτό είναι το κραγιόν για τον τέλειο συνδυασμό που θα κάνει τους πάντες να "τρελαθούν" με την εμφάνισή σου. Και αν δεν μας πιστεύεις άκουσε την ειδικό.

Η Βίκυ Καγιά είναι από τα άτομα που πάντα είναι ένα βήμα μπροστά όσον αφορά την μόδα, την ομορφιά και όλα τα trends. Δεν είναι λίγες οι φορές που μας προτείνει μοναδικά looks, τα οποία και τρέχουμε να δοκιμάσουμε.

Αυτή τη φορά ωστόσο η ίδια δεν θέλησε να επικεντρωθεί τόσο στο outfit, όσο στον τρόπο που θα μπορέσουμε να το φορέσουμε και να το απογειώσουμε. Και αυτός δεν είναι άλλος από το κόκκινο κραγιόν. Ναι και όμως ένα τόσο απλό "αξεσουάρ" μπορεί να αλλάξει όλη σου την εμφάνιση και να προσθέσει bonus πόντους στο look σου.

Μιλώντας για την Βίκυ Καγιά μάθαμε και τι θα γίνει στο σταθμό του star! «Βόμβα» για το GNTM και για Καγιά - Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Ποιος μένει και ποιος φεύγει τελικά;

Με λεοπάρ blazer η Βίκυ Καγιά - Νούμερο ένα τάση στο εξωτερικό με το κραγιόν που θα αγαπήσεις

Με λεοπάρ blazer εμφανίστηκε η Βίκυ Καγιά , το οποίο και είναι νούμερο ένα τάση στο εξωτερικό! Εσύ ακόμα να αποκτήσεις ένα παρόμοιο; Το φορούν όλες οι fashionistas του κόσμου και σίγουρα όπου να'ναι θα το φοράμε και όλες εδώ.

Μπορείς να το βρεις σε άπειρα μαγαζιά με άπειρες τιμές και εξαρτάται καθαρά από εσένα πόσα χρήματα θα διαθέσεις για να το πάρεις. Πάντως, θέλει προσοχή στο πώς να το συνδυάσεις, γιατί μπορεί το σύνολο να φαίνεται too much. Ωστόσο εμείς, έχουμε όλα τα tips.

Η Βίκυ Καγιά το φόρεσε σε concept φωτογράφισης σαν φόρεμα και από κάτω επέλεξε φλατ παπούτσια για ένα πιο casual look. Αν έχεις κι εσύ τόσο υπέροχα πόδια, copy the look και δεν θα χάσεις! Αν πάλι αγαπάς πολύ το στιλ της, δες εδώ και τα πολύ ιδιαίτερα πέδιλα που επέλεξε.

Πώς να φορέσεις το λεοπάρ blazer σαν την Βίκυ Καγιά και να κάνεις copy τη νούμερο ένα τάση στο εξωτερικό

Το blazer είναι το ιδανικό πανωφόρι για επίσημα events (όπως ένας γάμος) αλλά και για τα γραφείο με αυστηρό dress code. Μπορείς να το συνδυάσεις με ένα μίνι φόρεμα, αλλά να θυμάσαι πως το σακάκι πρέπει να φτάνει στο ύψος της φούστας.

Τα ανασηκωμένα μανίκια δίνουν ένα φασιονίστικο τουίστ στο διαχρονικό κομμάτι. Απέφυγε να το έχεις κουμπωμένο γιατί σκοπός σου είναι να δείχνεις cool και άνετη. Στα αξεσουάρ έχεις την ελευθερία να αναδείξεις τα αγαπημένα σου κομμάτια όπως για παράδειγμα οι λεοπάρ γόβες ή ένα clutch με τρουκ. Σε κάθε περίπτωση, το λεοπάρ είναι το print της σεζόν και αν το επιλεξεις, δεν θα χάσεις!