Τέλος στη Χαλάρωση

Τέλος στη Χαλάρωση

Τώρα μπορείς να αποκαλύψεις τον πιο νεανικό εαυτό σου, χάρη στην καινοτόμο θεραπεία Thermage CPT για body and face contouring σε μία συνεδρία.

Είναι γεγονός πως η χαλάρωση αποτελεί μία από τις πρώτες δυσάρεστες ενδείξεις του χρόνου που περνά. Το πρόσωπο χαλαρώνει και χάνει το σφρίγος του, το περίγραμμά του χαλά, τα βλέφαρα κρεμούν, τα ζυγωματικά πέφτουν, αλλά και το δέρμα στην κοιλιά χαλαρώνει, τα γόνατα επηρεάζονται, οι μηροί χάνουν το νεανικό τους τόνο, τα μπράτσα αλλάζουν σχήμα.

Γενικά η χαλάρωση επηρεάζει το σύνολο της εικόνας μας σε πρόσωπο και σώμα, ενώ συχνά αυτό μπορεί να παρατηρείται και σε αρκετά νεανική ηλικία, καθώς η ελαστικότητα του δέρματος επηρεάζεται πολύ και από την κληρονομικότητα, ανεξάρτητα από το βαθμό φροντίδας που του προσφέρουμε.

Η επαναστατική θεραπεία Thermage CPT έρχεται για να αλλάξει ότι γνωρίζουμε για το θέμα «σύσφιξη», αφού εκμεταλλευόμενο την προηγμένη τεχνολογία των ραδιοσυχνοτήτων προσφέρει εντυπωσιακά και μετρήσιμα αποτελέσματα contouring σε πρόσωπο και σώμα.

Η καινοτόμος θεραπεία Thermage CPT είναι η μόνη που μπορεί να εγγυηθεί θαυματουργά αποτελέσματα σύσφιξης και ανάπλασης σε μία και μόνη συνεδρία και με απόλυτη ασφάλεια, αρκεί να πραγματοποιείται από τα χέρια εξειδικευμένου στη θεραπεία ιατρικού προσωπικού, που έχει εκπαιδευθεί ειδικά στην εφαρμογή της προηγμένης αυτής τεχνολογίας στο πρόσωπο και το σώμα.

Η Τεχνολογική Υπεροχή

Σύμφωνα με τις επιταγές της σύγχρονης αισθητικής ιατρικής, οι θεραπείες ανάπλασης και αντιγήρανσης πρέπει να στηρίζονται στη φυσική κινητοποίηση του οργανισμού για βελτίωση της εικόνας μας, ώστε να επιτυγχάνεται ένα φυσικό αποτέλεσμα με τη μέγιστη ασφάλεια. Η θεραπεία Thermage CPT τιθασεύοντας τη δύναμη των ραδιοσυχνοτήτων επιτυγχάνει ακριβώς αυτό.

Χάρη και στην καινοτόμο συσκευή ThermaCool, συγκεντρώνει τις υψηλές συχνότητες των ραδιοσυχνοτήτων και τις κατευθύνει απευθείας στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας, όπου δρουν και θερμαίνουν τους εν των βάθει ιστούς ομοιόμορφα και με απόλυτα ελεγχόμενο τρόπο, ενεργοποιώντας έτσι τους ινοβλάστες για παραγωγή νέου κολλαγόνου και ελαστίνης.

Το αποτέλεσμα είναι μία ορατά πιο λεία επιδερμίδα, με σαφώς βελτιωμένο τόνο και μετρήσιμη σύσφιξη σε ολόκληρη την υπό θεραπεία περιοχή, είτε μιλάμε για πρόσωπο είτε για σώμα.

Έτσι, είτε το πρόβλημα είναι επί παραδείγματι η περιομφάλια χαλάρωση στην κοιλιά είτε το θέμα είναι η αλλοίωση του περιγράμματος του προσώπου, η αυθεντική θεραπεία Thermage CPT μπορεί να δώσει τη λύση, προσαρμοζόμενη από το χειριστή στις ιδιαίτερες ανάγκες της κάθε περιοχής, συνεκτιμώντας την έκτασή της, το βαθμό του προβλήματος, το πάχος της επιδερμίδας τοπικά, την ηλικία και πολλούς ακόμη παράγοντες.

Η θεραπεία αυτή μπορεί να προηγηθεί και ενός επεμβατικού lifting, ώστε να προετοιμάσει την επιδερμίδα και να αυξήσει την ελαστικότητά της για μία πιο ήπια αποθεραπεία.

Οι Λεπτομέρειες

Η αυθεντική θεραπεία Thermage CPT μπορεί να προσφέρει τα εντυπωσιακά της αποτελέσματα σε μία και μόνη συνεδρία, που μπορεί να διαρκέσει από 90 λεπτά έως 3 ώρες, ανάλογα με την έκταση της υπό θεραπεία περιοχής και το βαθμό της χαλάρωσης. Τα αποτελέσματα γίνονται άμεσα εμφανή ως μία λάμψη και ανανέωση, ενώ βελτιώνονται σταδιακά για μήνες μετά την εφαρμογή με εμφανή και μετρήσιμη σύσφιξη, ενώ διαρκούν ακόμη και 3 χρόνια.

Η όλη διαδικασία είναι καλά ανεκτή, ενώ δεν απαιτείται καμία αποθεραπεία.

Το ThermaCool είναι η μοναδική συσκευή τελευταίας τεχνολογίας που μπορεί να εγγυηθεί τα αποτελέσματα ενός μη επεμβατικού Face & Body Contouring με απόλυτη ασφάλεια, αρκεί να βρίσκεται στα χέρια εξειδικευμένου ιατρικού προσωπικού με εμπειρία και γνώση επί της θεραπείας.

Η προσφορά

Αποκλειστικά για τον μήνα Μάρτιο μπορείτε να δοκιμάσετε την θεραπεία Thermage καθώς βρίσκεται σε προσφορά γνωριμίας -40%!

Μάθετε περισσότερα για την προσφορά

Ευχαριστούμε για τις πληροφορίες τον Dr. Πέτρο Φλώρο, Δερματολόγο – Αφροδισιολόγο, ενεργό μέλος της Αμερικανικής AAD και της Ευρωπαϊκής EADV, πιστοποιημένο δερματολόγο για τις θεραπείες Thermage CPT, Ulthera και Fraxel Restore Dual και εκπαιδευτή για την εφαρμογή εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέως και νημάτων ανάρτησης. Επιστημονικό Διευθυντή του Ιατρικού Κέντρου Neotis (www.neotis.gr)