H Δούκισσα Νομικού αποκαλύπτει το αγαπημένο της beauty trend - Εσύ θα το δοκιμάσεις;

Θα το αγαπήσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Δούκισσα Νομικού αποκαλύπτει το αγαπημένο της beauty trend - Εσύ θα το δοκιμάσεις;

H Δούκισσα Νομικού αποκαλύπτει το αγαπημένο της beauty trend που σίγουρα θα αγαπήσεις και εσύ και θα λατρέψουν και οι φίλες σου! Εσύ θα το δοκιμάσεις ή θα μείνεις πίσω;

Η ίδια ως λάτρης των trends και της ομορφιάς δεν σταματάει να ενημερώνεται για όλα όσα γίνονται και μάλιστα φροντίζει να μας ενημερώνει με τα πιο hot κομμάτια για να λάμπουμε και εμείς όπως εκείνη.

Αυτό έκανε για ακόμα μια φορά, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, όπου και θέλησε να μοιραστεί τα νέα της αγαπημένα κραγιόν, αλλά και την προσωπική της αγαπημένη απόχρωση.

Εσείς ωστόσο έχετε δει το σπίτι της στην Μύκονο; H ίδια μοιράστηκε μαγευτική φωτογραφία, με την οικογένειά της.

Πριν το νέο beauty trend, δείτε και το αγαπημένο βραχιόλι της Δούκισσας Νομικού

Η Δούκισσα Νομικού διανύει μια πολύ επιτυχημένη περίοδο στα επαγγελματικά της. Μάλιστα, έκανε γνωστή την χαρμόσυνη είδηση πως εξαντλήθηκε ένα αγαπημένο βραχιόλι από την συλλογή κοσμημάτων της.

Η πρώην παρουσιάστρια και μοντέλο μας έχει συνηθίσει σε πολύ κομψά και elegant κοσμήματα από την συλλογή της και αυτό από την πρώτη κιόλας εμφάνιση του κόντευε να «εξαφανιστεί».

Το συγκεκριμένο βραχιόλι από την συλλογή της, δεν θα πρέπει να λείψει από την μπιζουτιέρα σας. Το πιο τέλειο; Έχει και καρδούλα στην μέση με το σήμα της ειρήνης δίνοντας μια διαφορετική νότα στην εμφάνισή σου.

Ο λόγος για τα μαρτάκια που είναι έθιμο να φοράμε κάθε Μάρτη μήνα.

Δούκισσα Νομικού συλλογή κοσμημάτων

Γιατί είναι έθιμο να φοράμε μαρτάκια όπως το βραχιόλι που εξαντλήθηκε από την συλλογή της Δούκισσας Νομικού

Από τη 1η ως τις 31 του Μάρτη, συνηθίζεται να φοριέται στον καρπό του χεριού ένα βραχιολάκι, φτιαγμένο από στριμμένη άσπρη και κόκκινη κλωστή, τον «Μάρτη» ή «Μαρτιά». Είναι ένα έθιμο σύμφωνα με το οποίο αυτός που φορά το Μάρτη, κυρίως τα μικρά παιδιά, προστατεύονται είτε από ασθένειες γενικά ή «για να μην τα κάψει ο ήλιος», για να «μην τα μαυρίζει ο ήλιος» ή για να «μην τα πιάνει το μάτι». Συμβολικά το λευκό και το κόκκινο χρώμα το συναντάμε συχνά στη δεισιδαιμονία όταν είναι να αποτρέψουμε κάποιο κακό.

Ο «Μάρτης» φτιάχνεται την τελευταία ημέρα του Φεβρουαρίου και φοριέται είτε σαν δαχτυλίδι στα δάχτυλα, είτε στον καρπό του χεριού σαν βραχιόλι. Καμιά φορά φοριέται ακόμα και στο μεγάλο δάχτυλο του ποδιού, ώστε να μην σκοντάφτει ο κατοχός του.

Σε κάποιες περιοχές της χώρας κρεμούσαν την κλωστή όλη τη νύχτα στα κλαδιά μιας τριανταφυλλιάς για να χαρίσουν ανθοφορία, ενώ σε άλλες περιοχές την έβαζαν γύρω από τις στάμνες για να προστατέψουν το νερό από τον ήλιο και να το διατηρήσουν κρύο. Σε άλλες περιοχές το φορούσαν μέχρι να φανούν τα πρώτα χελιδόνια, οπότε και το άφηναν πάνω σε τριανταφυλλιές, ώστε να τον πάρουν τα πουλιά για να χτίσουν τη φωλιά τους.