2+1 μυστικά για να κάνεις το πρόσωπό σου να λάμπει από ομορφιά

Θα μας θυμηθείς!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
2+1 μυστικά για να κάνεις το πρόσωπό σου να λάμπει από ομορφιά

Όσο καιρό βρίσκεσαι κλεισμένη μέσα στο σπίτι, έχεις την ευκαιρία να μάθεις μερικά tricks, προκειμένου να κάνεις κι εσύ το πρόσωπό σου να λάμπει από ομορφιά. Παρακάτω σου έχουμε τα 2+1 μυστικά που σίγουρα χρειάζεται να ξέρεις αν θέλεις να τους κατακτήσεις όλους!

Αν η ιδέα ότι δεν μπορείς να πας στο κομμωτήριο και την αισθητικό σου, σου προκαλεί πονοκέφαλο, τότε ήρθε η ώρα να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου και να αποκτήσεις νέες συνήθειες στην περιποίηση σου.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τα 2+1 μυστικά που πρέπει να γνωρίζεις

Δώσε μία ευκαιρία στα φυσικά σου μαλλιά

Αν έχεις ένα meeting στο σπίτι μπορεί να μπεις στον πειρασμό να φτιάξεις τα μαλλιά σου. Τώρα όμως είναι η ευκαιρία να αναδείξεις τα φυσικά σου μαλλιά και να μην αλλάξεις στο στιλ τους.

Τα μαλλιά σου σίγουρα θα επωφεληθούν και θα ξεκουραστούν. Αν θέλεις οπωσδήποτε να κάνεις κάτι τότε προσπάθησε να αποφύγεις τα σίδερα και δώστους σχήμα με πιο φυσικούς τρόπους (όπως οι πλεξίδες).

Καθάρισε το ντουλάπι με τα καλλυντικά σου

Το να χρησιμοποιείς ληγμένα προϊόντα για το δέρμα σου μπορεί να αποτελέσει καταστροφή. Όχι μόνο χάνουν όλες τις δυνατότητές τους και δεν δίνουν το αποτέλεσμα που χρειάζεσαι αλλά μερικά από αυτά τα ληγμένα προϊόντα μπορεί να περιέχουν πολλά βακτήρια.

Ξανασκέψου όλα όσα κάνεις για την περιποίηση σου

Όταν βλέπεις σπυράκια να εμφανίζονται από το πουθενά, μπορεί να είναι δελεαστικό το να πιάσεις το κονσίλερ σου και το makeup σου και να τα καλύψεις. Αλλά το λαμπερό δέρμα ξεκινά με τη σωστή περιποίηση.

Αυτές τις μέρες είναι η τέλεια στιγμή για να αφήσεις στην άκρη τα καλλυντικά σου και να δώσεις βάση στην περιποίηση του προσώπου σου. Το να καταλάβεις το πώς το κάθε προϊόν επιδρά στην επιδερμίδα του ή το πώς μπορεί να χρησιμοποιήσεις μία κρέμα, είναι πολύ σημαντικό αν θέλεις να αποκτήσεις μία αυστηρή ρουτίνα για την περιποίηση του προσώπου σου.

Μιας και είπαμε για τα σπυράκια, σου έχουμε την τέλεια λύση για να τα αντιμετωπίσεις και αυτή δεν είναι άλλη από τη μαγειρική σόδα.

TAGS