Καταπολέμησε την λιπαρότητα του προσώπου με μάσκα μαγειρικής σόδας

Πες αντίο στο λιπαρό δέρμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καταπολέμησε την λιπαρότητα του προσώπου με μάσκα μαγειρικής σόδας

Πολλές γυναίκες έχουν πρόβλημα με την λιπαρότητα και αποτέλεσμα να παίρνουν πολλές κρέμες για την καταπολεμήσουν ή να επισκέπτονται συχνά τον δερματολόγο τους. Εσύ ωστόσο, αν δεν έχεις το χρόνο και τα χρήματα για να το κάνεις αυτό, μπορείς να φτιάξεις την δική σου μάσκα χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα.

Η μαγειρική σόδα έχει πολλές ιδιότητες. Εκτός του ότι μπορεί να βοηθήσει στο μαγείρεμα και το καθάρισμα διαφόρων αντικειμένων, είναι κατάλληλο και για διάφορα tips ομορφιάς. Ωστόσο, δώστε προσοχή, καθώς δεν μπορεί κάθε τύπος δέρματος να την υποστηρίξει, καθώς μπορεί να βγάλετε κάποια αλλεργία.

Αν ωστόσο, θέλετε να την δοκιμάσετε εσείς που έχετε πολύ λιπαρό δέρμα με αποτέλεσμα όταν βάφεστε να χαλάει μετά από κάποιες ώρες και θέλετε να δείτε αποτέλεσμα με μια οικονομική λύση παρακάτω θα δείτε τι μπορεί να κάνει η μαγειρική σόδα στο πρόσωπο σας, αλλά και πως

Μαγειρική σόδα για την λιπαρότητα

Σε δέρματα που είναι ευαίσθητα η μαγειρική σόδα ενδεχομένως να μην κάνει καλό. Σπάνια κάποια άτομα είναι αλλεργικά σε κρέμες που περιέχουν σόδα γι’ αυτό καλό θα ήταν για την αποφυγή οποιουδήποτε επεισοδίου να απλώσεις μια μικρή ποσότητα κρέμας σε ένα συγκεκριμένο σημείο του δέρματος σου. Επίσης, η μαγειρική σόδα οξυγονώνει το δέρμα, προλαμβάνει την εμφάνιση ρυτίδων και καταπολεμά τη λιπαρότητα.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι 10 ml νερό και 10 γραμμάρια μαγειρική σόδα. Με την κρεμούλα αυτή και με κυκλικές κινήσεις θα δεις άμεσα αποτελέσματα. Αφήνεις να περάσουν 25 λεπτά και ξεπλένεις μετά με νερό

Σε παιδεύουν επίσης καθημερινά οι μαύροι κύκλοι που έχεις γύρω από τα μάτια σου λόγω της κούρασης; Τότε αυτό είναι το μυστικό που θα κάνει να τους πεις «αντίο».

Η λιπαρότητα φέρνει και ακμή - Δείτε πως εξαφανίσετε και αυτή με μαγειρική σόδα

Αυτή είναι η συνταγή

Συστατικά

  • 2 κουταλιές της σούπας μαγειρική σόδα (20 γραμμάρια)
  • 1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα (5 g)
  • Χυμός ½ λεμονιού
  • 5 κουταλιές της σούπας μέλι (125 g)

Παρασκευή

  • Ανακατέψτε προσεκτικά όλα τα συστατικά μέχρι να αποκτήσουν κρεμώδη υφή.
  • Εφαρμόστε την κρέμα απευθείας στο δέρμα του προσώπου σας και αφήστε την να δράσει για 15 λεπτά.
  • Ξεπλύνετε με κρύο νερό.

Ωστόσο, δείτε κι αυτή την μάσκα πάλι με μαγειρική σόδα αλλά και μέλι