Ο κομμωτής της Μέγκαν Μαρκλ σου αποκαλύπτει τα μυστικά για να πετύχεις το τέλειο messy bun στην καραντίνα

Το είχε κάνει στο γάμο της

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Ο κομμωτής της Μέγκαν Μαρκλ σου αποκαλύπτει τα μυστικά για να πετύχεις το τέλειο messy bun στην καραντίνα

Ο κομμωτής της Μέγκαν Μαρκλ σου αποκαλύπτει τα μυστικά για να πετύχεις το τέλειο messy bun στην καραντίνα. To χτένισμα που έκλεψε τις εντυπώσεις στον γάμο της και δείχνει περιποιημένο αλλά ταυτόχρονα και λίγο πιο ανέμελο.

Εάν υπάρχει ένας άνθρωπος που ξέρει πώς να δημιουργήσει το απόλυτο messy bun, είναι ο George Northwood.

Ο κομμωτής πίσω από το δεύτερο νυφικό χτένισμα της Μέγκαν Μαρκλ για τον βασιλικό γάμο της με τον πρίγκιπα Χάρι το 2018, το messy bun του Northwood εξασφάλισε αμέσως μια θέση στην ιστορία των μαλλιών.

«Η ευκαιρία να συνεργαστώ με τον Meghan ήρθε από στόμα σε στόμα», δήλωσε ο Northwood στην βρετανική ELLE. «Πάντα ήμουν διακριτικός με το ποιους συνεργάζομαι και προσπαθώ να κοιτάξω τα πράγματα με μια νέα οπτική. Είχα την τιμή να κάνω τα μαλλιά της ».

Το messy bun της Μέγκαν έχει γίνει το χαρακτηριστικό χτένισμα της. Εάν η Kate Middleton έχει να κάνει με το τέλειο bouncy blowdry, τότε η Μέγκαν είναι η βασίλισσα των τέλεια ατημέλητων μαλλιών.

«Αυτό που είναι ωραίο για ένα messy bun είναι ότι είναι ένα κλασικό στυλ αλλά με μια πινελιά», εξηγεί ο κομμωτής με έδρα το Λονδίνο. «Το παίρνεις από κλασικό και κομψό και του δίνεις μια μοντέρνα πινελιά που το κάνει τόσο καλό».

Το καλύτερο μέρος για τα messy bun (εκτός από το γεγονός ότι είναι τρελά εύκολο να επιτευχθούν); Ταιριάζουν σε όλους. «Τα μαλλιά πρέπει να απευθύνονται σε κάθε γυναίκα, γι 'αυτό το ακατάστατο αυτό χτένισμα είναι τόσο υπέροχο γιατί όλοι μπορούν να το κάνουν δεν φαίνεται κακό σε κανέναν», εξηγεί ο Τζωρτζ.

«Έχει αυτό το είδος της Audrey Hepburn, που η Brigitte Bardot υιοθέτησε, Ένα ακατάστατο bun έχει αυτήν την επαγγελματική αίσθηση, αλλά μπορεί επίσης να πέσει, έτσι έχει και αυτή την απλή αίσθηση. Δεν είναι πολύ επίσημο και χαλαρό, είναι χαλαρό, δεν είναι πολύ πρωτότυπο, είναι η σύγχρονη εργαζόμενη γυναίκα ».

Πώς να πετύχεις το τέλειο messy bun

Αν είναι αρκετά καλό για την Μέγκαν, είναι αρκετά καλό για εμάς. Αφήστε τον George Northwood να σας πει βήμα προς βήμα πώς να επιτύχετε ένα τέλεια ατελές messy bun

  • Χαλαρώστε το πάνω μέρος των μαλλιών σας για να προσθέσετε όγκο
  • Εφαρμόστε μια γενναιόδωρη ποσότητα λάκ και τρίψτε με τα δάχτυλά σας.
  • Τραβήξτε περίπου τα μαλλιά σας πίσω και δέστε τα σε μια αλογοουρά όπου θέλετε να κάθεται το bun
  • Περιστρέψτε την αλογοουρά και περιστρέψτε το σε σχήμα bun
  • Ασφαλίστε το με ένα λαστιχάκι
  • Τρίψτε το πάνω μέρος των μαλλιών σας με τις παλάμες των χεριών σας για να προσθέσετε όγκο

Από τη μέρα ωστόσο που το Megxit έγινε πραγματικότητα, οι φήμες γύρω από τις τρικυμίες στη σχέση του ζευγαριού δίνουν και παίρνουν, με μερικές να μιλούν για το πώς ο Χάρι έχει μετανιώσει την απόφασή του και θέλει να γυρίσει στο Buckingham.