ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑPLASIS

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
ΚΑΛΛΙΓΡΑΜΜΟ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΑΝΑPLASIS

Αυτή την άνοιξη αλλάξτε συνήθειες και προσφέρετε στον εαυτό σας προϊόντα που θα σας βοηθήσουν να αποκτήστε ένα καλλίγραμμο σώμα, χωρίς άγχος, με το απόλυτα φυσικό Έλαιο Σύσφιξης Σώματος & Στήθους και τη Μάσκα Τοπικού Αδυνατίσματος της ανάPLASIS.

ΕΛΑΙΟ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΣΩΜΑΤΟΣ & ΣΤΗΘΟΥΣ

Η δράση του Ελαίου Σύσφιξης Σώματος & Στήθους της ανάPLASIS οφείλεται στον συνδυασμό φυτικών ελαίων και φυσικών δραστικών συστατικών, τα οποία αποτελούν πλούσια φυσική πηγή βιταμινών, μετάλλων, λιπαρών οξέων Ω3, Ω6 και Ω9. Το Εκχύλισμα Σημύδας, γνωστό για τις αναζωογονητικές, τονωτικές του ιδιότητες, συσφίγγει και χαρίζει στο δέρμα φυσική ελαστικότητα. Το Έλαιο Σύσφιξης Σώματος & Στήθους με τις -φυτικής προέλευσης- βιταμίνες Ε και C, θρέφει και αναζωογονεί το δέρμα, προστατεύοντάς το από την ξηρότητα, την απώλεια ελαστικότητας και τη χαλάρωση, χαρίζοντας την πολυπόθητη σφριγηλότητα.

Η δραστικότητα του προϊόντος ενισχύεται με τα φυσικά αιθέρια έλαια, τα οποία αναζωογονούν, τονώνουν και συσφίγγουν την επιδερμίδα στα σημεία εφαρμογής.

Το Έλαιο Σύσφιξης Σώματος & Στήθους της ανάPLASIS έχει πλούσια, βελούδινη υφή, και γρήγορη απορρόφηση. Αρκεί η επάλειψη στα επίμαχα σημεία με κυκλικές κινήσεις και ελαφρύ μασάζ, ώστε τα ευεργετικά συστατικά του Ελαίου Σύσφιξης Σώματος & Στήθους να απορροφηθούν εντελώς. Συστήνεται καθημερινή εφαρμογή σε καθαρή επιδερμίδα, κατά προτίμηση το βράδυ, μετά από μπάνιο.

ΜΑΣΚΑ ΤΟΠΙΚΟΥ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ

Με ενεργό συστατικό την πράσινη φυσική καφεΐνη, η Μάσκα Τοπικού Αδυνατίσματος μειώνει τον αριθμό και το μέγεθος των λιπωδών κυττάρων στον λιπώδη ιστό και περιορίζει το σχηματισμό νέων. Tα αιθέρια έλαια που εμπεριέχονται στη σύνθεσή της ενισχύουν την κυκλοφορία του αίματος, οπότε επιταχύνουν τη λιποδιάλυση. Πλούσια σε αντιοξειδωτικές ουσίες η Μάσκα Τοπικού Αδυνατίσματος ανάPLASIS, συνδράμει στην ανανέωση των κυττάρων, προλαμβάνοντας την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας.

Το τελικό αποτέλεσμα είναι η σταδιακή μείωση του λίπους στα σημεία εφαρμογής, σε συνδυασμό με ένα λείο, σφριγηλό, καλά ενυδατωμένο δέρμα.

Ο τρόπος εφαρμογής είναι απλός. Απλώνετε επαρκή ποσότητα από τη Μάσκα Τοπικού Αδυνατίσματος ανάPLASIS καθημερινά στην επίμαχη περιοχή με κυκλικές κινήσεις, σχηματίζοντας με το προϊόν ένα λεπτό φιλμ στην επιδερμίδα. Στη συνέχεια τυλίγετε την περιοχή με ζελατίνη, για να αυξηθεί η θερμοκρασία του σώματος εσωτερικά. Μετά από μία ώρα μπορείτε να αφαιρέσετε τη ζελατίνη και να ξεπλυθείτε.

Τα προϊόντα της ανάPLASIS δεν περιέχουν στη σύνθεσή τους Parabens, Phthalates, SLS-SLES, Silicones, Ethanolamines, Mineral Oil. Είναι υποαλλεργικά και διατίθενται σε Ελλάδα, Κύπρο και ΕΕ.

Τα προϊόντα της εταιρείας πωλούνται αποκλειστικά και μόνο στα φαρμακεία, ενώ αγορές μπορούν να γίνουν και μέσω του e-Shop www.anaplasisgroup.gr

Μάθετε περισσότερα για εμάς: https://anaplasisgroup.gr/el/

Κάντε μας LIKE: https://www.facebook.com/meleniaomorfia/

Ακολουθήστε μας: https://www.instagram.com/anaplasisgroup/?hl=el

###