Η σπιτική θεραπεία της Τέτας Καμπουρέλη για να μην ξεραίνονται τα χέρια μας

Πρέπει να την ακολουθήσεις κι εσύ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η σπιτική θεραπεία της Τέτας Καμπουρέλη για να μην ξεραίνονται τα χέρια μας

Η Τέτα Καμπουρέλη εμφανίστηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια και αποκάλυψε την πιο μοναδική σπιτική θεραπεία που έχει για να μην ξεραίνονται τα χέρια μας τώρα που τα πλένουμε συνέχεια και χρησιμοποιούμε αντισηπτικό.

Τον τελευταίο καιρό πολλές είναι οι γυναίκες που ταλαιπωρούνται με ξερά χέρια, μιας και η κρίση του κορωνοϊού μας έχει κάνει να χρησιμοποιούμε αρκετό αντισηπτικό αλλά και να γινόμαστε μανιακές με το πλύσιμο των χεριών μας.

Για το λόγο αυτό, η διάσημη αισθητικός εμφανίσθηκε στην χθεσινή εκπομπή της Αννίτας Πάνια και θέλησε να μοιραστεί με το τηλεοπτικό κοινό τα μυστικά της για την θεραπεία που κάνει στο σπίτι για να προστατεύσει τα χέρια της αλλά και το σώμα της, και εμείς σας έχουμε το μυστικό για να μένει το δέρμα σας πάντα λαμπερό.

Δείτε τις συμβουλές που δίνει στο παρακάτω βίντεο:

Πριν από λίγες μέρες, η Τέτα Καμπουρέλη δημοσίευσε και μία τρομερή εικόνα από το παρελθόν

Μία από τις μόδες που έχει κάνει το γύρο του διαδικτύου εδώ και λίγο καιρό είναι η συνήθεια του να ανεβάζει ο καθένας στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ή στο Facebook, μία φωτογραφία από την παιδική του ηλικία.

Κάτι αντίστοιχο έκανε και η Τέτα Καμπουρέλη που ανέβασε μία φωτογραφία από το δημοτικό, με αφορμή τον εορτασμό του Πάσχα, ο οποίος βέβαια φέτος θα είναι λίγο πιο διαφορετικός λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών που επικρατούν με την εξάπλωση του κορωνοϊού.

Έτσι λοιπόν η Τέτα Καμπουρέλη θέλησε με τη σειρά της να γυρίσει το χρόνο πίσω και να θυμηθεί μερικές πολύ όμορφες στιγμές. Αποφάσισε λοιπόν να ανοίξει τα άλμπουμ με τις φωτογραφίες της και να κάνει μία πολύ όμορφη αναδρομή στο παρελθόν, την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Όπως σχολίασε μάλιστα η ίδια, αυτές οι στιγμές ανήκουν κατά κάποιο τρόπο στο παρελθόν λόγω της έξαρσης της τεχνολογίας, ενώ πριν λίγο καιρό είχε μοιραστεί μέσω του Instagram ένα πολύ άσχημο περιστατικό μιας και είχε παραδεχτεί πως της έκλεψαν το αυτοκίνητο.

Η φωτογραφία που ανέβασε

«Υπέροχες αναμνήσεις από την παιδική μου ηλικία. 4η Δημοτικού... Αυτές τις ημέρες #menoumespiti και εκτός από χρόνο για να περάσουμε με τα αγαπημένα μας πρόσωπα, έχουμε χρόνο να ανοίξουμε και τα άλμπουμ με παλιές μας φωτογραφίες. Κάτι που έχουμε ξεχάσει να κάνουμε τα τελευταία χρόνια λόγω της τεχνολογίας» έγραψε χαρακτηριστικά η Τέτα Καμπουρέλη κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.