Κάνε απολέπιση στο πρόσωπο σου με αυτή τη μάσκα με μαγειρική σόδα - Κάνει θαύματα

Θα δεις σίγουρο αποτέλεσμα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κάνε απολέπιση στο πρόσωπο σου με αυτή τη μάσκα με μαγειρική σόδα - Κάνει θαύματα

Θαύματα κάνει και στο πρόσωπο η χρήση της μαγειρικής σόδα. Κάνοντας μια μάσκα, μπορείς να κάνεις απολέπιση στο πρόσωπο σου και το αποτέλεσμα θα είναι τέλειο. Προσοχή ωστόσο, αφού δεν γίνεται να το χρησιμοποιήσουν οι γυναίκες που έχουν ευαίσθητη επιδερμίδα.

Μαγειρική σόδα, όλοι έχουμε στο ντουλάπι μας, αφού μιλάμε για το πολυεργαλείο του νοικοκυριού, το οποίο κοστίζει ελάχιστα και έχει άπειρες χρήσις. Βοηθάει, στον καθαρισμό του σπιτιού, αλλά και στην περιποίηση της επιδερμίδας.

Όσον αφορά τα σπυράκια, η μαγειρική σόδα φαίνεται ότι έχει ευεργετικές ιδιότητες, αφού έχει διαπιστωθεί πως τα μαραίνει γρήγορα. Η Emma Stone και η Queen Latifah έχουν δηλώσει ότι προτιμούν τη μαγειρική σόδα για να κάνουν απολέπιση.

Για αυτό λοιπόν, αναμείξτε μία κουταλιά του γλυκού μαγειρικής σόδας με δύο νερό και απλώστε το μείγμα τοπικά, κατευθείαν πάνω στις ατέλειες. Προσοχή: Επειδή ακριβώς είναι ένα πολύ δραστικό συστατικό, δεν ενδείκνυται για τις πολύ ευαίσθητες επιδερμίδες.

Χαμός όμως γίνεται και με την σπιτική μάσκα προσώπου με μαγειρική σόδα και χαμομήλι

Μαγειρική σόδα για την λιπαρότητα

Καταπολέμησε την λιπαρότητα του προσώπου με μάσκα μαγειρικής σόδας

Πολλές γυναίκες έχουν πρόβλημα με την λιπαρότητα και αποτέλεσμα να παίρνουν πολλές κρέμες για την καταπολεμήσουν ή να επισκέπτονται συχνά τον δερματολόγο τους. Εσύ ωστόσο, αν δεν έχεις το χρόνο και τα χρήματα για να το κάνεις αυτό, μπορείς να φτιάξεις την δική σου μάσκα χρησιμοποιώντας μαγειρική σόδα.

Σε δέρματα που είναι ευαίσθητα η μαγειρική σόδα ενδεχομένως να μην κάνει καλό. Σπάνια κάποια άτομα είναι αλλεργικά σε κρέμες που περιέχουν σόδα γι’ αυτό καλό θα ήταν για την αποφυγή οποιουδήποτε επεισοδίου να απλώσεις μια μικρή ποσότητα κρέμας σε ένα συγκεκριμένο σημείο του δέρματος σου. Επίσης, η μαγειρική σόδα οξυγονώνει το δέρμα, προλαμβάνει την εμφάνιση ρυτίδων και καταπολεμά τη λιπαρότητα.

Το μόνο που χρειάζεσαι είναι 10 ml νερό και 10 γραμμάρια μαγειρική σόδα. Με την κρεμούλα αυτή και με κυκλικές κινήσεις θα δεις άμεσα αποτελέσματα. Αφήνεις να περάσουν 25 λεπτά και ξεπλένεις μετά με νερό

Σε παιδεύουν επίσης καθημερινά οι μαύροι κύκλοι που έχεις γύρω από τα μάτια σου λόγω της κούρασης; Τότε αυτό είναι το μυστικό που θα κάνει να τους πεις «αντίο».