Μοναδικά tips από την Δούκισσα Νομικού - Αυτός είναι ο τρόπος για το απόλυτο smokey eye look

Θα το τολμήσεις;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μοναδικά tips από την Δούκισσα Νομικού - Αυτός είναι ο τρόπος για το απόλυτο smokey eye look

Ψάχνεις και εσύ τρόπο για να εντυπωσιάσεις τώρα που τελειώνει η καραντίνα; Σου έχουμε μοναδικά tips από την Δούκισσα Νομικού, ώστε να κλέψεις όλες τις εντυπώσεις πάνω σου. Αυτός είναι ο τρόπος για το απόλυτο smokey eye look!

Η αγαπημένη παρουσιάστρια προσπαθεί καθημερινά να βρει δραστηριότητες με τις οποίες μπορεί να καταπιαστεί και να αξιοποιήσει το χρόνο της όσο καλύτερα γίνεται για να μη βαρεθεί ούτε λεπτό.

Χθες λοιπόν, ήταν μία πολύ ιδιαίτερη μέρα μιας και ήταν η πρώτη μέρα του νέου σχεδίου για την πανδημία και η Δούκισσα Νομικού, η οποία περνά τις μέρες στο σπίτι της μαζί με τα παιδιά της και τον άντρα της, χωρίς να βγει από το σπίτι, αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας κάποια από τα μυστικά της.

Για αυτόν τον λόγο λοιπόν η ίδια θέλησε να φροντίσει για μας και να μας δείξει μέσω ένα live στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, τα αγαπημένα της καλλυντικά, ωστόσο έχετε δει το δωμάτιο που έχει στο σπίτι της μόνο για τα ρούχα της;

Ο τρόπος για να κάνεις το απόλυτο smokey eye look σύμφωνα με την Δούκισσα Νομικού

Η ίδια έγραψε χαρακτηριστικά στον λογαριασμό της μετά το live, "Ποια φωτογραφία προτιμάς; 1, 2 ή 3; Σε ευχαριστώ @pantelis_toutountzis για άλλη μία φορά για τα υπέροχα live #tutorial Ευχαριστώ και εσάς για τη μεγάλη ανταπόκριση #makeup #lorealparisgr #smokeyeye #staysafe #staypositive #staygorgeous".

Δείτε τα καλλυντικά που επέλεξε:

 tips Δούκισσα Νομικού απόλυτο smokey eye look σκιές
 tips Δούκισσα Νομικού απόλυτο smokey eye look

Tο ιδιαίτερο μήνυμα της Δούκισσας Νομικού

Πρόσφατα ανέβασε και το μαγιάτικο στεφάνι, η Δούκισσα Νομικού και θέλησε να στείλει στους διαδικτυακούς της φίλους μήνυμα, με σκοπό να τους δώσει λίγο κουράγιο για αυτές τις παράξενες εποχές που βιώνουμε λόγω του κορωνοϊού.

«Καλό μήνα, καλή Πρωτομαγιά! Από το σπίτι φέτος... αλλά με αισιοδοξία και φυσικά σπιτικό στεφάνι για τα μαλλιά» έγραψε η Δούκισσα Νομικού στη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.