Κούκλα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Το πρόσωπό της λάμπει σαν... μωρού

Πως το κάνει;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Κούκλα η Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Το πρόσωπό της λάμπει σαν... μωρού

Κούκλα στο νέο της ποστ στον προσωπικό της λογαριασμό η Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Το πρόσωπό της λάμπει σαν... μωρού και η ίδια δεν διστάζει να μας δείξει τον εαυτό της χωρίς μακιγιάζ.

Το αγαπημένο μοντέλο προσπαθεί καθημερινά να βρει δραστηριότητες με τις οποίες μπορεί να καταπιαστεί και να αξιοποιήσει το χρόνο της όσο καλύτερα γίνεται για να μη βαρεθεί ούτε λεπτό.

Αυτή την φορά η ίδια θέλησε να χαιρετήσει τους ακόλουθούς της με έναν πιο ιδιαίτερο ποστ, δείχνοντάς μας ότι ένας καλός ύπνος μπορεί να λύσει πολλά από τα προβλήματα μας, όπως και το beauty routine μας.

Να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δημοσίευσε στον λογαριασμό της την πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφο της, Snik.

Δείτε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου με πρόσωπο "μωρού" που έριξε το Instagram

Ηλιάνα Παπαγεωργίου πρόσωπο μακιγιάζ Instagram photo

Αυτά είναι τα προϊόντα που κρατάνε το πρόσωπό της Ηλιάνα Παπαγεωργίου λαμπερό - Αντέγραψε το look της

Χαρακτηριστικά ανέφερε στο ποστ της, "Radiant glam. Σπάνια βάφομαι έντονα … αλλά όταν νιώθω πιο glam, ακολουθώ τα παρακάτω βήματα, που εμπνεύστηκα από το look Αlluring του νέου SS’20 Lookbook της RadiantProfessional

Products: Wonderlight Serum Make Up, Illuminator Concealer, Powder Brow Definer 02,Nude Limited Edition Multi Palette, Magna Lash Black 01, Advanced Care Lipstick Glossy 102".

Άλλαξε μαλλιά και μοιάζει με... 17χρονη

Στον κομμωτή της έτρεξε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου μετά το τέλος της καραντίνας και άλλαξε τα μαλλιά της. Ωστόσο, το κούρεμα που έκανε, την έκανε να μοιάζει και με 17χρονη. Είναι αδιανόητο το γεγονός, όταν θα δείτε την φωτογραφία της.

Μπορεί οι περισσότερες γυναίκες να επέλεξαν να επισκεφτούν τα κομμωτήρια και τα κέντρα αισθητικής προκειμένου να περιποιηθούν τον εαυτό της, ωστόσο το μοντέλο επέλεξε να πάει στο σπίτι του κομμωτή της και όχι σε μαγαζί.

Δύο μέρες μετά την άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας η Ηλιάνα Παπαγεωργίο, άφησε για λίγο τον αγαπημένο της και επισκέφτηκε τον κομμωτή και φίλο της προκειμένου να κόψει τα μαλλιά της. Ωστόσο, δεν έκανε καμία μεγάλη αλλαγή, παρά μόνο έκοψε τις αφέλειες, που είχαν μακρύνει πολύ και καθάρισε την ψαλίδα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μάλιστα, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου θέλησε να μοιραστεί μερικές φωτογραφίες της, όπως και την είδηση πως... με αυτά τα μαλλιά φαίνεται με 17χρονη.

Ηλιάνα Παπαγεωργίου άλλαξε μαλλιά