Πιες ένα ποτήρι χυμό λεμόνι και ξέχνα μια για πάντα την ακμή

Η θεραπεία είναι θαυματουργή

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Πιες ένα ποτήρι χυμό λεμόνι και ξέχνα μια για πάντα την ακμή

Αν αντιμετωπίζεις κι εσύ πρόβλημα με την ακμή σου, τότε ήρθε η ώρα να την ξεχάσεις μια για πάντα. Το YouWeekly.gr σου προτείνει την πιο μοντέρνα θεραπεία για τα σπυράκια, με την οποία χρειάζεται να χρησιμοποιείτε μόνο χυμό από λεμόνι.

Ένα ποτήρι ζεστό νερό με λεμόνι το πρωί φαίνεται ότι είναι ωφέλιμο για την υγεία μας με πολλούς τρόπους. Διώχνει τις τοξίνες από το σώμα μας, βοηθάει την πέψη, καταπολεμάει τις λιγούρες, διευκολύνει την απώλεια βάρους, και δημιουργεί ένα αλκαλικό περιβάλλον για να ισορροπήσει το pH του σώματος.

Τι μπορεί να κάνει ο χυμός λεμόνι για την ακμή

Ο χυμός λεμονιού βοηθάει στον μεταβολισμό της όξινης διάθεσης ανακουφίζοντας το σώμα και προφυλάσσοντας από την εκδήλωση της ακμής. Μπορείτε να πλύνετε και το πρόσωπό σας με χυμό λεμονιού.

Θαυματουργό είναι και το ρόφημα που σου βρήκαμε για τους πόνους περιόδου. Δες εδώ πώς μπορείς να το φτιάξεις!

Ξέχνα την κυτταρίτιδα με αυτό το σπιτικό ρόφημα με λεμόνι και πιπέρι

Από τη στιγμή που θα ξεκινήσεις να πίνεις, αυτό το θαυματουργό σπιτικό ρόφημα, με λεμόνι και πιπέρι καγιέν που σου προτείνουμε, είναι σίγουρο πως θα ξεχάσεις μια για πάντα την κυτταρίτιδα και θα δεις το σώμα σου, όπως δεν το έχεις ξαναδεί!

Και ποια γυναίκα δε θέλει να αφήσει για πάντα πίσω της, ένα από τα πιο ενοχλητικά σημεία του σώματός της; Ας μην κοροϊδευόμαστε, όλες ταλαιπωρούμαστε με την κυτταρίτιδα, και γι΄αυτό ήρθε η ώρα να την ξεγράψουμε μια για πάντα με έναν πολύ φυσικό και ανώδυνο τρόπο.

Το ρόφημα αυτό, μπορείς να το φτιάξεις με υλικά που έχεις πάντα στην κουζίνα σου και μέσα σε λίγο μόνο καιρό, υπόσχεται να κάνει το σώμα σου να αλλάξει σημαντικά.

Για το σπιτικό ρόφημα κατά της κυτταρίτιδας θα χρειαστείς

  • 1 ποτήρι νερό
  • 2 κ.σ. φρεσκοστυμμένο λεμόνι
  • ½ κ.γ. τριμμένο πιπέρι καγιέν

Γεμίζουμε ένα ποτήρι με νερό (σε θερμοκρασία δωματίου), προσθέτουμε το λεμόνι, το πιπέρι και ανακατεύουμε καλά.

Η «θεραπεία» κυτταρίτιδας με το ρόφημα πιπέρι καγιέν – λεμόνι, μπορεί να εφαρμοστεί για μία εβδομάδα καταναλώνοντας μέχρι δύο (το πολύ) ποτήρια ροφήματος ανά ημέρα.

ρόφημα για κυτταρίτιδα

Δεν πρέπει ωστόσο να το παρακάνεις! Καλό θα ήταν να σταματήσεις την κατανάλωση του συγκεκριμένου ροφήματος για μερικές εβδομάδες (1-2) και να το ξανά αρχίσεις για ακόμα μία βδομάδα.

Μετά από 3-4 μήνες πες αντίο στην κυτταρίτιδα και καλωσόρισε τον ανανεωμένο σου εαυτό με σφριγηλό και υγιές δέρμα.

Μαζί με το σπιτικό ρόφημα, καλό θα ήταν να ακολουθήσεις και μερικά από αυτά τα tips που σου προτείνουμε:

Για τις εβδομάδες που θα διακόπτεις τη «θεραπεία», μπορείς να καταναλώνεις 3-4 φλιτζάνια πράσινο τσάι /ημέρα (σκέτο, χωρίς πρόσθετες γλυκαντικές ουσίες).

Κάθε πρωί, πριν φας οτιδήποτε, πιες ένα ποτήρι νερό με 5 σταγόνες φρεσκοστυμμένο λεμόνι.

"Συν Αθηνά και χείρα κίνει"... βάλε τη σωματική άσκηση στη ζωή σου.