Αντιγήρανση με κουκούτσια σταφυλιών

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αντιγήρανση με κουκούτσια σταφυλιών

Γυρίστε το χρόνο πίσω με το Beyond Grape Seed ®, το πιο ισχυρό φυσικό αντιοξειδωτικό με δράση 20 φορές μεγαλύτερη από τη βιταμίνη C και 50 από την Ε.

Το Beyond Grape Seed ® περιέχει τα αυθεντικά Masquelier's® Original OPCs (Ολιγομερείς Προανθοκυανιδίνες)- μια κατηγορία φλαβονοειδών από κουκούτσια σταφυλιών κι επιπρόσθετα cranberries και μύρτιλλα.»

To Beyond Grape Seed ® είναι ένα εξαιρετικό αντιοξειδωτικό, άμεσα βιοδιαθέσιμο, με μέγιστη απορρόφηση σε 45 λεπτά, κλινικά δοκιμασμένο εδώ και 50 χρόνια.

Με τα μύρτιλλα και τα cranberries που περιέχει, συμβάλλει στην υγεία της όρασης ενώ αποτρέπει τις ουρολοιμώξεις.

Καλλυντικό εκ των έσω

 Beyond Grape Seed

Οι ολιγομερείς προανθοκυανιδίνες (OPCs) που προέρχονται από τα κουκούτσια των σταφυλιών προστατεύουν το κολλαγόνο από την καταστρεπτική δράση των αποσυνθετικών ενζύμων όπως η κολλαγενάση. Αυτή η προστατευτική δράση ενισχύει την πρωτεΐνη του κολλαγόνου, βελτιώνοντας την ελαστικότητα και την ανθεκτικότητά του.

Το κολλαγόνο, η βασική πρωτεΐνη των συνδετικών ιστών, υπάρχει μέσα στον οργανισμό μας σε ζεύγη ινών. Δεσμοί υδρογόνου συνδέουν αυτά τα ζεύγη σε μοριακές αλυσίδες και δίνουν στο κολλαγόνο την ισχυρή δομή του. Καθώς γερνάμε, το κολλαγόνο αδυνατίζει από τον υπερβολικό επιχιασμό (cross-linking). Ο επιχιασμός συμβαίνει όταν οι δεσμοί μεταξύ των ινών του κολλαγόνου αδυνατίζουν από την έκθεση στις ελεύθερες ρίζες. Τα OPCs βοηθούν στον σχηματισμό και την ενδυνάμωση των γεφυρών υδρογόνου, που συγκρατούν συνεκτικά τα νήματα του κολλαγόνου μεταξύ τους.

Το αδύνατο και μη ελαστικό κολλαγόνο συνεισφέρει στην πρόωρη γήρανση. Τα ορατά σημάδια του αδύνατου κολλαγόνου είναι οι ρυτίδες και το «κρεμασμένο» δέρμα. Τα OPCs στο Beyond Grape Seed ®υποστηρίζουν την ικανότητα του οργανισμού να διατηρήσει και να ενισχύσει την υγεία των συνδετικών ιστών και την λαστικότητα της επιδερμίδας. Δρουν σαν καλλυντικό «από μέσα». Αποτρέπουν τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης, όπως ρυτίδες και δυσχρωμίες. Επίσης λειτουργούν σαν αντηλιακό προστατευτικό φίλτρο ενάντια στην υπεριώδη ακτινοβολία.

Αντιγήρανση στο κυκλοφορικό σύστημα

Αντιγήρανση με κουκούτσια σταφυλιών

Όσο μεγαλώνουμε τα αγγεία μας γερνούν. Τα OPCs εμποδίζουν τη φθορά των αγγείων, την οξείδωση της χοληστερόλης, και τη δημιουργία φλεγμονής που είναι οι βασικές αιτίες παθογένειας. Προστατεύουν από παθήσεις των αγγείων όπως ευρυαγγείες, κιρσοί και φλεβίτιδα κι ανακουφίζουν από πόνους και οιδήματα. Σε συνεργασία με τα cranberries και μύρτιλλα του Beyond Grape Seed ®ενισχύουν την αιμάτωση των ματιών και του εγκεφάλου. Δρουν αντιθρομβωτικά και, σε αντίθεση με την ασπιρίνη, βοηθούν στην πρόληψη των ελκών και της γαστρεντερικής αιμορραγίας.

Παρασκευάζεται στον Καναδά από την Flora και διατίθεται σε Ελλάδα και Κύπρο από τη MedMelon. www. medmelon.gr , τηλ. 2310 449441.