Όμορφη & λαμπερή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τη νέα Luxury Body Cream by GRIGI!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Όμορφη & λαμπερή για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με τη νέα Luxury Body Cream by GRIGI!

Μπορεί η φετινή γιορτή των ερωτευμένων να είναι λίγο διαφορετική από ό,τι συνήθως, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να είσαι στα καλύτερά σου! Σε αυτό θα σε βοηθήσει η νέα συλλεκτική Luxury Body Cream από τη σειρά The bronzing Collection της GRIGI, η οποία θα σου χαρίσει μια «ηλιοκαμένη» και λαμπερή όψη σε όλο το σώμα σου.

GRIGI κραγιόν

Η limited edition Luxury Body Cream, που θα διατίθεται από 8 Φεβρουαρίου «κλείνεται» σε μια υπέροχη συσκευασία- πουγκί, όπου μέσα θα βρεις και ένα κόκκινο μολύβι χειλιών matte jumbo μακράς διάρκειας.

grigi βαλεντίνος

Το μολύβι χειλιών μπορείς να το συνδυάσεις με ένα φλογερό κόκκινο κραγιόν, που θα μπορείς να βρεις στο site www.grigi.gr.

grigi κραγιόν

Λίγα λόγια για τη νέα Luxury Body Cream

Η κρέμα περιέχει έναν μοναδικό συνδυασμό διαφορετικών χρωστικών από πέρλα που απλώνεται πολύ εύκολα στο δέρμα σου και στεγνώνει αμέσως αφήνοντας στο δέρμα ένα υγιές, μπρονζέ μεταξένιο τελείωμα.

grigi body cream

Η πλούσια σύνθεσή της σε aloe vera, macadamia oi, argan oil, sweet almond oil συμπληρώνεται από ένα εξαιρετικό άρωμα καρύδας και είναι cruelty free και vegan friendly.