«Lifting» γλουτών & µηρών για τέλειο σµιλεµένο κορµί!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Lifting» γλουτών & µηρών για τέλειο σµιλεµένο κορµί!

Οι αυξοµειώσεις βάρους, η έλλειψη άσκησης αλλά και το πέρασµα του χρόνου είναι µερικοί από τους πιο βασικούς παράγοντες που µπορεί να προκαλέσουν χαλάρωση των µηρών και των γλουτών. Την απάντηση σε αυτό έρχεται να
δώσει η πλαστική χειρουργική. Η Δρ. Γιολάντα Πεπέ σου εξηγεί όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τις τεχνικές ανόρθωσης µηρών και γλουτών.

Η φυσική χαλάρωση σε συνδυασµό µε τη φθορά του χρόνου αλλοιώνει την όψη των µηρών και γλουτών µας. Έτσι, µε την ανόρθωσή τους-µέσω της πλαστικής χειρουργικής- επιτυγχάνεται και ανόρθωση στο σώµα µας, γυρνώντας το χρόνο αρκετές δεκαετίες πίσω!

Η διαδικασία

Γιολάντα Πέπε

Η επέµβαση πραγµατοποιείται µε µικρές τοµές κάτω από το γλουτό. Στους προσαγωγούς αφαιρείται το περιττό δέρµα και λίπος, ανασηκώνοντας το δέρµα έτσι ώστε η χαλάρωση από τους µηρούς αλλά και από το κάτω µέρος των γλουτών να εξαφανίζεται. Η όλη διαδικασία γίνεται µε µέθη και τα ράµµατα αφαιρούνται έπειτα από τρείς εβδοµάδες. Σηµείωσε ότι είναι πολύ σηµαντικό ο ασθενής να µην κάνει έντονες και απότοµες κινήσεις, καθώς και να αποφεύγει τις πολλές ώρες καθιστικής εργασίας, κάνοντας συχνούς, ολιγόλεπτους περιπάτους.

HYAcorp MLF2 για Βody Contouring

Το HYAcorp MLF2 είναι ένα απορροφήσιµο δερµατικό εµφύτευµα µε υψηλού βαθµού καθαρότητα. Πρόκειται για ένα ιατροτεχνολογικό προϊόν, που λειτουργεί ως µέσο µιας χρήσης και παράγεται από µη-ζωϊκης προέλευσης υαλουρονικό οξύ. Η ειδική του σύνθεση παρέχει µέγιστα αποτελέσµατα όγκου στο περίγραµµα του σώµατος και στο σχήµα του. Είναι ιδανικό ως µέσο ανάκτησης του χαµένου όγκου και λείανσης επιφανειών του περιγράµµατος του σώµατος. Το βάθος της έγχυσης µπορεί να ποικίλλει ανάλογα µε το σηµείο θεραπείας, ενώ µεγαλύτερη δυνατότητα όγκου µπορεί να επιτευχθεί στους γλουτούς.