Μόνιµη λύση στη χαλάρωση της κοιλιάς µε τη µέθοδο της κοιλιοπλαστικής!

Η πλαστικός χειρουργός, Δρ. Γιολάντα Πεπέ σού εξηγεί πώς!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μόνιµη λύση στη χαλάρωση της κοιλιάς µε τη µέθοδο της κοιλιοπλαστικής!

Η περιοχή της κοιλιάς αποτελεί το πιο σύνηθες σηµείο στο σώµα µιας γυναίκας που µπορεί να εµφανίσει εύκολα χαλάρωση εξαιτίας µιας εγκυµοσύνης, έντονης καθιστικής ζωής ή ακόµη και λόγω ηλικίας. Την απάντηση σε αυτό έρχεται να δώσει η τεχνική της κοιλιοπλαστικής, η οποία πολλές φορές συνδυάζεται µε λιποαναρρόφηση. Η πλαστικός χειρουργός, Δρ. Γιολάντα Πεπέ σού εξηγεί περισσότερα.

Γιολάντα Πεπέ πλαστικός χειρουργός

Η κοιλιοπλαστική είναι µια επέµβαση της πλαστικής χειρουργικής, που απευθύνεται τόσο σε γυναίκες όσο και σε άνδρες που έχουν ένα αισθητικό πρόβληµα στην περιοχή της κοιλιάς και δεν αντιµετωπίζεται µε διατροφή ή άσκηση.

Μάθε για την επέµβαση Η τεχνική που επιλέγεται εξαρτάται από το αν πρόκειται για µια µικρή, στρόγγυλη κοιλιά που οφείλεται σε τοπικό, περιττό λίπος ή αν πρόκειται για ένα κοιλιακό τοίχωµα που έχει διαταθεί υπερβολικά και έχει χαλαρώσει. Σε περίπτωση περιττού λίπους, πραγµατοποιείται αφαίρεσή του από την περιοχή της κοιλιάς και στη συνέχεια πραγµατοποιείται σύσφιξη του κοιλιακού µυός και της ζώνης του δέρµατος που βρίσκεται κάτω από τον αφαλό. Ο αφαλός διατηρείται στο φυσιολογικό του ύψος και η οριζόντια ουλή στην περιοχή ακριβώς από κάτω απορροφάται µε την πάροδο του χρόνου. Ο στόχος της κοιλιοπλαστικής είναι να διορθώσει σηµείο προς σηµείο τις παραµορφώσεις και να αποκαταστήσει την αρµονία της κοιλιακής περιοχής, επαναφέροντας τις αρµονικές της γραµµές. Πρόκειται για µία διαδικασία που δίνει εντυπωσιακό αποτέλεσµα, αφού η κοιλιά γίνεται σχεδόν επίπεδη.

Τα µόνιµα αποτελέσµατα Μπορεί η κοιλιοπλαστική να θεωρείται µια δύσκολη επέµβαση, ωστόσο το όφελος είναι πάντα εµφανές. Μετά την επέµβαση συστήνεται η χρήση ενός ειδικού λαστέξ και µιας ειδικής ζώνης για την κοιλιά, ενώ χρειάζονται απαραίτητα δύο εβδοµάδες ανάπαυσης µέχρι να επιστρέψεις στην καθηµερινότητά σου. Τα αποτελέσµατά της είναι µόνιµα αλλά µια σηµαντική αύξηση βάρους µπορεί να τα επηρεάσει. Όσοι υποβάλλονται στο συγκεκριµένο χειρουργείο απολαµβάνουν µετεγχειρητικά ένα µόνιµο και αισθητικά ελκυστικό σχήµα στην κοιλιά, πράγµα που µπορεί να αποτελέσει ισχυρό κίνητρο για την περαιτέρω απώλεια βάρους.

Info

Δρ. Γιολάντα Πεπέ, Πλαστικός Χειρουργός,

giolantapepe.gr, info@giolantapepe.gr, Facebook: Giolanta Pepe