4 σπιτικές μάσκες προσώπου για μια νότα ανανέωσης στην επιδερμίδα σου

Τι λέει ο ειδικός

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
Unsplash.com
Unsplash.com

Θέλεις να χαρίσεις μια νότα ανανέωσης στην επιδερμίδα σου, που θα απογειώσει το ανοιξιάτικο μακιγιάζ σου; Εάν ναι, τότε ακολούθησε τις πολύτιμες συμβουλές του γιατρού Ιάκωβου Γκόγκουα, ο οποίος προτείνει εύκολες και γρήγορες συνταγές για να παρασκευάσεις μόνη σου μοναδικές μάσκες περιποίησης, για μια αναζωογονημένη και φωτεινή όψη.

Οι μάσκες που χρειάζεσαι

ΜΕ ΜΈΛΙ & ΛΕΜΌΝΙ

Είναι εξαιρετική για το λιπαρό δέρμα. Ανάμειξε 1 κ.σ. μέλι με 1 κ.γλ. χυμό λεμόνι και άπλωσε το μείγμα στο πρόσωπο, αφήνοντάς το για 10-15 λεπτά πριν ξεπλύνεις με χλιαρό νερό.

ΜΕ ΑΒΟΚΆΝΤΟ & ΜΠΑΝΆΝΑ

Ενδείκνυται για το ξηρό ή ώριμο δέρμα. Πολτοποίησε 1/2 ώριμο αβοκάντο και 1/2 ώριμη μπανάνα και ανακάτεψε μέχρι να ομογενοποιηθούν. Στη συνέχεια άπλωσε το μείγμα στο πρόσωπο και άφησέ το για 15-20 λεπτά πριν ξεπλύνεις.

ΜΕ ΠΡΆΣΙΝΟ ΤΣΑΪ & ΓΙΑΟΥΡΤΙ

Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος, που θα φωτίσει την επιδερμίδα σου. Ανάμειξε 1 κ.σ. γιαούρτι με 1 κ.σ. δροσερό πράσινο τσάι και άπλωσε το μείγμα στο πρόσωπο για 10-15 λεπτά πριν ξεπλύνεις.

ΜΕ ΒΡΟΜΗ & ΜΈΛΙ

Απολεπιστική και ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος. Ανάμειξε 1/4 φλ. βρόμη με 2 κ.σ. μέλι και 1 κ.σ. ζεστό νερό. Άπλωσε το μείγμα στο πρόσωπο για 1-2 λεπτά πριν ξεπλύνεις.

Info

4 σπιτικές μάσκες προσώπου για μια νότα ανανέωσης στην επιδερμίδα σου

  • Ιάκωβος Γκόγκουα, Γιατρός
  • Instagram: @gmclinic.gr