Σκορδά, Οικονομάκου, Τσιμτσιλή και 3 ακόμη επώνυμες ανανεώνουν την ρουτίνα ομορφιάς τους πριν το καλοκαίρι!

Δες όλα τα μυστικά τους για τέλεια επιδερμίδα ενόψει της νέας σεζόν

Βάσω Αργυρέα
Beauty Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Κάθε εποχή επιτάσσει και μια ξεχωριστή ρουτίνα ομορφιάς για το πρόσωπό μας. Έτσι, λίγο πριν υποδεχθούμε το καλοκαίρι φροντίζουμε να ανανεώσουμε την φροντίδα του εντάσσοντας στην καθημερινότητά μας όλα όσα είναι απαραίτητα για μια επιδερμίδα χωρίς ψεγάδι. Το δρόμο σε αυτό μας δείχνουν οι αγαπημένες μας σταρ.

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε όλα εκείνα που κάνουν οι celebrities της εγχώριας showbiz προκειμένου να κρατήσουν την επιδερμίδα τους φρέσκια και νεανική για να υποδεχθούν το καλοκαίρι στα καλύτερά τους!

Δες πως οι αγαπημένες μας σταρ αλλάζουν την ιεροτελεστία φροντίδας τους λίγο πριν το καλοκαίρι

Φαίη Σκορδά

H λαμπερή παρουσιάστρια του «Πρωινό Μας» δηλώνει φανατική των vegan προϊόντων, ενώ αγαπημένο της είναι ένα scrub προσώπου με φυσικά συστατικά που χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση για βαθύ καθαρισμό και αναζωογόνηση της επιδερμίδας της. Όσο για τη λαμπερή της όψη... πίσω από αυτή κρύβεται η καινοτομία ενός filler με υαλουρονικά οξέα που μειώνει παράλληλα λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Φαίη Σκορδά
NDP Photo Agency

Αθηνά Οικονομάκου

Μπορεί οι απαιτητικοί ρυθμοί της καθημερινότητάς της, ως ηθοποιός, επιχειρηματίας και influencer να ανεβαίνουν διαρκώς αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η πανέμορφη Αθηνά αφήνει την φροντίδα της επιδερμίδας της στην τύχη. Έτσι,για να δώσει ένα boost λάμψης στο πρόσωπό της επιλέγει δραστικές συνθέσεις κατά της κούρασης, του στρες και της ρύπανσης, που διατηρούν το δέρμα της φρέσκο και λαμπερό.

Αθηνά οικονομάκου
NDP Photo Agency

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Τo μυστικό της παρουσιάστριας του «Happy Day» για νεανική και σφριγηλή επιδερμίδα που ακτινοβολεί λάμψη βρίσκεται σε μια vegan σειρά περιποίησης, που χρησιμοποιεί σε καθημερινή βάση. Οι πολύτιμες συνθέσεις των προϊόντων της σειράς θωρακίζουν την επιδερμίδα της και την προστατεύουν από την πρόωρη γήρανση, ενώ χαρίζουν φωτεινότητα.

Σταματίνα Τσιμτσιλή
NDP Photo Agency

Χριστίνα Μπόμπα

Για να απαλλαγεί από τα σημάδια της κούρασης, ειδικά στην ευαίσθητη περιοχή γύρω και κάτω από τα μάτια, η εντυπωσιακή influencer, επιλέγει εξειδικευμένες μη-επεμβατικές θεραπείες, που χάρη στην εξελιγμένη τεχνολογία τους προσφέρουν λάμψη και λείανση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων αφήνοντας μια ξεκούραστη όψη.

Χριστίνα Μπόμπα
NDP Photo Agency

Ζέτα Μακρυπούλια

Η πανέμορφη παρουσιάστρια του «Ρουκ Ζουκ» διατηρεί την επιδερμίδα της φρέσκια και δροσερή συμμάχους τις υφασμάτινες μάσκες ομορφιάς (sheet masks), που χρησιμοποιεί σε συστηματική βάση. Εμπλουτισμένες με ευεργετικά συστατικά οι sheet masks ενυδατώνουν σε βάθος το δέρμα της και το προετοιμάζουν κατάλληλα για να υποδεχθεί τα προϊόντα περιποίησης της. Με αυτόν τον τρόπο κρατά το δέρμα της νεανικό και λαμπερό.

Ζέτα Μακρυπούλια
NDP Photo Agency

Ελένη Τσολάκη

Η γλυκιά Ελένη του «Open Weekend» για να αποτοξινώσει το δέρμα της και να αποκτήσει μια λαμπερή όψη εμπιστεύεται τους ειδικούς, που της προτείνουν την κατάλληλη θεραπεία προσώπου για καθαρή επιδερμίδα απαλλαγμένη από νεκρά κύτταρα και ατμοσφαιρικούς ρύπους.

Ελένη Τσολάκη
NDP Photo Agency