Aυτό είναι το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ για να είστε υπέροχη από το πρωί ώς το βραδυ

Aυτό είναι το απόλυτο καλοκαιρινό μακιγιάζ για να είστε υπέροχη από το πρωί ώς το βραδυ

Το καλοκαίρι το μακιγιάζ μας πρέπει να είναι πιο ελαφρύ μεν, αλλά οφείλουμε να τονίσουμε ή τα χείλη μας ή τα μάτια μας με ένα έντονο χρώμα για να αναδείξουμε το μακιγιάζ μας.


Aπό την Έλενα Φάκου

Δύο είναι τα χαρακτηριστικά του ελληνικού καλοκαιριού: Το μαύρισμα και το χρώμα. Έχοντας αυτά στο μυαλό μας σαν οδηγό πρέπει να κατευθυνθούμε και να προσαρμόσουμε το μακιγιάζ μας ώστε να αναδείξουμε την ομορφιά μας αλλά και να συμβαδίζουμε με την εποχή.

Προσωπικά το καλοκαίρι δε χρησιμοποιώ make up επειδή είμαι τυχερή και δεν το χρειάζομαι. Σε διαφορετική περίπτωση, αν η επιδερμίδα σας απαιτεί κάλυψη τότε χρησιμοποιήστε μια bb cream με αντιηλιακό δείκτη προστασίας. Επιθυμητό είναι το concealer αλλά προσέξτε λίγο την απόχρωσή του γιατί αρκετές φορές βλέπουμε γυναίκες με άσπρους κύκλους γύρω από τα μάτια. Είπαμε να φωτίσετε το βλέμμα σας αλλά όχι να έχετε κάνει τεράστια αντίθεση με το υπόλοιπο πρόσωπο.

Όσον αφορά τα ζυγωματικά κυρίως αλλά και το πρόσωπο γενικότερα χρησιμοποιήστε μια μπρονζέ πούδρα, η οποία ταιριάζει άψογα με το ηλιοκαμμένο δέρμα. Οπωσδήποτε χρησιμοποιούμε μάσκαρα η οποία είναι η καλύτερη φίλη μιας γυναίκας. Και τώρα πάμε να δούμε τί απο τα δύο θα τονίσουμε, τα χείλη ή τα μάτια. Άν τονίσουμε τα χείλη, προτιμήστε ένα χρώμα φωτεινό, καλοκαιρινό το οποίο δε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλη εποχή. Ένα κοραλλί, ένα έντονο φούξια κάτι που θα χαρίσει στο χαμόγελό σας λάμψη και γοητεία. Προτείνουμε το το VIVA GLAM Lipstick της Taraji P. Henson σε matte φούξια απόχρωση με πέρλα.



 

 

Αν επιλέξετε να τονίσετε τα χείλη σας, τότε στα μάτια σας μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μολύβι ή ακόμα καλύτερα eye liner. Aν πάλι προτιμήσετε να τονίσετε τα μάτια σας με μια έντονη σκιά τότε τα χείλη σας καλύτερα να είναι περασμένα με ένα ελαφρύ ροζ lip gloss για να δείχνουν λαμπερά και ζουμερά. Και στις σκιές ανοιχτείτε σε έντονα χρώματα. Προτείνουμε τη σκιά Cherry Topped της Mac σε απόχρωση ροζ φούξια.



Και πάνω απ΄όλα κορίτσια να είστε χαρούμενες. Γιατί όπως έλεγε και η Audrey Hepburn " Όμορφα κορίτσια είναι τα ευτυχισμένα κορίτσια"

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr

Αθώα ή ένοχα; Όλα όσα πρέπει να ξέρεις πριν αποφασίσεις να κάνεις τα μαλλιά σου κοτσιδάκια

Κάντε την παστέλ επανάσταση στα μαλλιά σας ! Πάρτε ιδέες από τα πιο in χρωματα για φέτος το καλοκαίρι!

Πώς πρέπει να φροντίζουμε τα μαλλιά μας και την επιδερμίδα μας στη θάλασσα και μετά από αυτή;