Αυτή είναι η νέα ανατρεπτική απόχρωση για τα χείλη! Το Youweekly.gr σου βρήκε τα πιο οικονομικά κραγιόν

Αυτή είναι η νέα ανατρεπτική απόχρωση για τα χείλη! Το Youweekly.gr σου βρήκε τα πιο οικονομικά κραγιόν
Είτε βλέπετε καθημερινά My Style Rocks (hello guilty pleasure), είτε απλά χαζεύετε μία στο τόσο βιντεάκια στο internet με την Ραμόνα να είναι έξαλλη, α-πο-κλεί-ε-ται να μην έχετε δει κάποιο post με την παίχτρια Ιωάννα Τούνη και την εμφάνισή της με τιρκουάζ χείλη.

Τα περισσότερα από αυτά τα posts ήταν χιουμοριστικά, αλλά –καλύτερα καθίστε κάπου- η αλήθεια είναι πως το μπλε κραγιόν, σε κάθε του απόχρωση, είναι μία από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. διαβάστε παρακάτω...

10 χτενίσματα που κάνουν το πρόσωπο σας να δείχνει λεπτότερο




Το παραπάνω τραγούδι θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε το σοκ και –γιατί όχι;- να σκεφτείτε μηηηπως θα θέλατε και εσείς να τολμήσετε μία τόσο εκκεντρική απόχρωση.

Πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις το βουρτσάκι της μάσκαρα με 3 διαφορετικούς τρόπους!

Σε περίπτωση που το σκέφτεστε, βρήκαμε τα καλύτερα κραγιόν της αγοράς:

metallized-timeΥγρό κραγιόν Vice Liquid της Urban Decay στην απόχρωση Time (€19)

poeΚραγιόν Kat von D από την συλλογή Studded Kiss Lipstick στην απόχρωση Poe (€23,90)Maybelline New York Color Sensational The Loaded Bolds Lipstick, Sapphire SirenΚραγιόν Maybelline New York από τη συλλογή Color Sensational The Loaded Bolds στην απόχρωση Sapphire Siren (€9)

n52-blue-amplifierΥγρό κραγιόν YSL από τη συλλογή Vernis à Lèvres Édition Couleurs Primaires στην απόχρωση Magenta Amplifier (€31)

instyle.gr

Η Δούκισσα Νομικού βρήκε το απόλυτο τρικ για να μην φριζάρουν τα μαλλιά τις βροχερές ημέρες και το Youweekly.gr σας το αποκαλύπτει!