Τα must have χρώματα στα κραγιόν για φέτος τον χειμώνα!

Τα must have χρώματα στα κραγιόν για φέτος τον χειμώνα!

Το κραγιόν είναι κάτι απαραίτητο τόσο για το καθημερινό πρωινό σου βάψιμο για τη δουλειά όσο και για το πιο προσεγμένο σου βάψιμο για ένα Σάββατο βράδυ.


Τον χειμώνα το να βρεις το ιδανικό κραγιόν για εσένα είναι ακόμα πιο σημαντικό καθώς τα χείλη σου χρειάζονται όση περισσότερη ενυδάτωση μπορείς να τους παρέχεις, ενώ ταυτόχρονα μπορεί να σε βοηθήσει να φωτίσεις όμορφα το πρόσωπό σου.

Φέτος το χειμώνα οι αποχρώσεις στα κραγιόν σου είναι πολλές, χαρούμενες αλλά και ιδιαίτερες. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα σε απαλά ροζ-καφέ nudes, σκούρα μοβ, βαθιά κόκκινα αλλά ακόμα και φούξια για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Διαβάστε παρακάτω...

Το χριστουγεννιάτικο μακιγιάζ της Τατιάνας Στεφανίδου που ταιριάζει σε κάθε γυναίκα! Μάθε πώς θα το κάνεις βήμα βήμα

1. Πλέον οι ροζ-καφέ nude αποχρώσεις αποτελούν σταθερή αξία καθώς μπορούν εύκολα να συμπληρώσουν το καθημερινό σου βάψιμο δίνοντάς σου ένα φρέσκο natural look. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα τέτοιο κραγιόν ακόμα και σε πιο επίσημες εμφανίσεις σου στην περίπτωση που θέλεις να τονίσεις άλλα σημεία του προσώπου σου όπως τα μάτια σου.



2. Ανεξάρτητα από το την εποχή το κόκκινο κραγιόν πρέπει να υπάρχει πάντα στο νεσεσέρ σου. Οι πιο βαθιές αποχρώσεις του κόκκινου είναι εκείνες που ξεχωρίζουν φέτος τον χειμώνα και που αποτελούν εγγύηση για μια πολύ εντυπωσιακή σου εμφάνιση.

Φοράς μεγάλα σκουλαρίκια; Αυτό είναι το ιδανικό χτένισμα για σένα!



3. Οι αποχρώσεις του μοβ στα κραγιόν είχαν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους από την προηγούμενη χειμερινή σεζόν και παραμένουν και φέτος. Επέλεξε ένα κραγιόν σε μοβ χρώμα και είναι σίγουρο ότι θα έχεις δημιουργήσει ένα μοναδικό βάψιμο που θα σε κάνει να ξεχωρίσεις.

Θες λαμπερά και πλούσια μαλλιά; Δες τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις για να τα αποκτήσεις!



4. Το φούξια είναι ένα από τα χρώματα που πρέπει να επιλέξεις εάν θέλεις να κάνεις μια πιο τολμηρή εμφάνιση. Χρησιμοποίησε σκιές σε διακριτικές αλλά ταυτόχρονα λαμπερές αποχρώσεις και φόρεσε ένα τέτοιο κραγιόν για να αναδείξεις τον πιο girly εαυτό σου.



5. Δοκίμασε χρώματα όπως το πορτοκαλί και στις πιο δροσερές αποχρώσεις των φρούτων. Όσο και εάν τα έχουμε συνδέσει με το καλοκαίρι, είναι από εκείνα που θα δεις να φοριούνται πολύ φέτος τον χειμώνα. Μπορείς να επιλέξεις ένα κραγιόν σε τέτοια χρώματα ένα θέλεις να δώσεις στην εμφάνισή σου έναν πιο δροσερό τόνο κάνοντας ταυτόχρονα μια όμορφη αντίθεση με το μαύρο που κυριαρχεί στη χειμερινή σου γκαρνταρόμπα.



joytv.gr