Αυτό είναι το χρώμα που θα αντικαταστήσει το κόκκινο στα κραγιόν το 2018!

Αυτό είναι το χρώμα που θα αντικαταστήσει το κόκκινο στα κραγιόν το 2018!

Το κόκκινο κραγιόν –σε όλες τις αποχρώσεις- μπορεί να δώσει λάμψη και στιλ σε κάθε beauty look, όμως δεν το προτιμούν όλες οι γυναίκες. Φέτος, οι makeup artists μας προτείνουν ένα πιο τολμηρό αλλά πιο «εύκολο» χρώμα για τις εορταστικές εμφανίσεις μας.

Το ανοιχτό μοβ (ή ένα σκούρο φούξια) μπορεί να αντικαταστήσει το κόκκινο προσθέτοντας λάμψη τόσο στις βραδινές όσο και στις πρωινές εμφανίσεις σας. Σύμφωνα με τους beauty experts, εξάλλου είναι ένα χρώμα που ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας (ψυχρός, ζεστός ή ουδέτερος) και συνδυάζεται άψογα με κοσμήματα και nude αποχρώσεις μακιγιάζ. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Χειμώνας 2017: Τα πιο hot χρώματα που πρέπει να δοκιμάσεις στο μανικιούρ σου!

Μια φρέσκια εναλλακτική στο κλασικό κόκκινο κραγιόν προτίμησε και η Lupita Nyong’o για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας της ταινίας Star Wars: The Last Jedi. Η ηθοποιός συνδύασε το πράσινο φόρεμά της με ένα έντονο μωβ-φούξια κραγιόν (είναι ένας συνδυασμός μπλε και κόκκινου χρώματος) αποδεικνύοντας ότι αυτή η απόχρωση θα είναι η αγαπημένη του 2018.

Δείτε ακόμη: Η αλλαγή στο μακιγιάζ που έκανε η Ελένη Μενεγάκη και δεν μας άρεσε καθόλου!

Φέτος τα μωβ θα φορεθεί πολύ τόσο στα αξεσουάρ όσο και στα ρούχα, αφού μια απόχρωσή του, το «ultra violet» ψηφίστηκε ως χρώμα του 2018. Κι αν το μωβ δεν σας έχει πείσει, τότε μπορείτε να επιλέξετε μια πιο light εκδοχή παίζοντας με τις αποχρώσεις του ροζ.

gynaikamagazine.gr